Овен

Чувството за неспокойство или стрес може да ви накара да се възмутите от задълженията си или да поставите под въпрос значимостта на тяхното изпълнение.Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови брегове или да избягате от обичайното си ежедневие. Една жадувана почивка днес, ще ви помогне да си припомните, че животът има много повече неща от задължения.

В никакъв случай не пренебрегвайте грижите за здравето си през този ден. След цялото препускане от задача на задача, не забравяйте да пиете течности и да приемате повече плодове и зеленчуци, за да сте в тонус и да чувствате лекота.

Телец

Ако оставите сърцето си да чуе най-съкровените ви желания, навярно ще се идентифицирате с желанията на другите и ще преоткриетепо-лесно истинското ви близко обкръжение. Ще усетите ритъмът на онези хора, които държат истински на вас и са в една и съща всеобща вибрация с вас. Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви напътства през този ден.

Внимавайте с физическото натоварване днес и при най-малкия дискомфот, преустановете тренировката си. За предпочитане е лекото разтягане и йога, за да не си докарате някоя травма. Ако сте внимателни, всички болежи, бързо ще си отидат от вас.

Близнаци

Вероятно, днес ще откриете нови светове на наслада, ако се ангажирате да уловите скритите удоволствия във вашето житейско съществуване.Може да се почувствате принудени да се отдадете на сетивата си за красота, радост и романтика, но въпреки това може да намерите наслада от най-простите неща в живота. Честта и достойнството са вашите неизмени спътници.

Въпреки, че може и да не сте в отлично здраве, духът ви е толкова силен, че въпреки всички несгоди ще продължите да работите неуморно над целите си. Все пак, приемете съветът на звездите за почивка, за да не влошите здравословното си състояние.

Рак

Изглежда,  ще узнаете, че успехът е в бъдещето ви днес, защото ще разберете, че вашият потенциал е безграничен.Също така, може да се почувствате доста оптимистично настроени, докато обмисляте дългосрочните цели, които сте си поставили за себе си. Дори, ако вашите най-добри планове са се объркали в миналото, вашата увереност вероятно ще бъде непоклатима.

Вероятно, близките ви днес ще да изключително загрижени за здравето ви и ще се опитат да ви помогнат по всякакви начини. Дори да изпитвате леко неразположение или да сте настинали, семейството ви няма да ви позволи да се отнасяте нехайно към здравето си.

Лъв

Навярно, ще осъзнаете, че когато сте заедно с тези, които споделят вашите цели и идеи, радост и тъга, животът става някак си по-лек и най-тежката ситуация, би могла да се преживее по-лесно. Това ще ви накара да се насладите и възползвате от възможностите да прекарате повече време с любимите ви хората, които ви обичат безрезервно.

Днес, най-вероятно няма да се чувствате много добре, но всичките ви проблеми и болки, ще са породени от прекомерен стрес. Опитайте се да откриете източника на стрес, за да облекчите състоянието на ума ви, което е причината за всичките ви проблеми.

Дева

Днес, едва ли ще имате имате време за страх, защото ще бъдете ангажирани с онези неща, които обещават да ви помогнат да реализирате своите цели и идеи. Вероятно, тревожността ще се опита да ви обгърне в бодливите си прегръдки, за да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за неуспех.

Може да се събудите с някои леки неразположения или зъбобол, но до края на деня всичко ще отмине. Няма нужда да се тревожите за тези леки болки, тъй като ще са мимолетни. Ако се храните правилно и правите леки упражнения, ще се почувствате значително по-добре.

Везни

Изглежда, ви предстои да вземете кардинални решения днес.Навярно, ще бъдете готови да вземете такива решения, които биха могли да повлияят на вашите цели. Важното е да имате представа, какво искате да постигнете. Внимателно обмислете възможностите, които ви се предоставят, за да определите, кои действия ще ви помогнат да съградите това, което истински желаете.

Въпреки, че нямате някакви сериозни здравословни проблеми, вероятно ще се почувствате потиснати и мудни днес. Това, което трябва да направите е да се отдадете на нещо, което ви доставя удоволствие и бързо ще се изправите на краката си.

Скорпион

Може би, ще почувствате, че сте заставени да намалите интензивността на емоциите в думите си, но това няма да попречи, да предадете  истинската сила и смисъл на вашите любящи чувства. Може би знаете, че един нежен и топъл поглед, и една кадифена милувка могат да предадат повече съдържание на чувствата ви, отколкото думите.

В случай, че усетите симптоми на грип или друга болка, не пренебрегвайте здравето си, а вземете мерки навреме. Психическата умора също може да ви създаде дискомфорт и да отключи някои болежки. Погрижете се здравето си днес.

Стрелец

Внимателното слушане и наблюдаване, навярно ще ви помогнат да насочите вниманието си изцяло към събеседниците си, когато общувате с хората. Ще подобрите вашите умения за „слушане“ чрез очите, така ще засилите усещането си да бъдете по-внимателни и изпълнени с повече разбиране и съпричастност към другите.

Ако успеете да игнорирате всички тревоги и притеснения, днес ще се чувствате отлично. Не се очертават някакви здравословни проблеми, така че се постарайте да си починете добре.

Козирог

Възможно е, да ви обземе дързостта, която ще ви подтикне да поемете всички рискове, излизайки от зоната си на комфорт и да се впуснете към смели начинания. Може би, някои рискове ще бъдат обречени, въпреки това, тази дързост ще бъде сама по себе си героична. Дори да се сблъскате с рисковете, когато стъпите отвъд познатото в непознатото, ще разберете, че имате сили да продължите напред.

Днес, вероятно ще сте доста мързеливи и няма да имате мотивация за спорт. Ако не успеете да стигнете до фитнеса, поне се уверете, че спазвате хранителния си режим и приемате достатъчно количество плодове и зеленчуци, за да не провалите постигнатите резултати с формата ви, заради едно преяждане.

Водолей

Навярно,днес ще откриете разликата между вашия интуитивен глас и ехото от предишни злополучни прибързани решения.Това ще ви помогне да избегнете рискът от неправилните стратегии за финансови сделки.Има голяма вероятност, днес да вземете внезапни финансови решения, поради каприз, действайки от чист импулс. Затова открийте разликата между разумни решения и внезапни безразсъдни избори.

Като цяло сте в добро здраве, но не са изключени някои леки неразположения през този ден. Просто си осигурете пълна почивка и симптомите на болките ви, бързо ще отшумят. Осигурете си спокойствие и не мислете за проблеми.

Риби

Възможно е, вдъхновението ви днес, да предизвика такава експлозия, че потенциалът ви да се развихри, отнасяйки ви до най-смелите нива на действия. Вълнението ви от това ново начинание,вероятно ще се превърне в горивото, което запалва вашата страст за повече и повече успехи. Но, има вероятност и да пропаднете в своите неуспехи, които също могат да послужат катобезценна поука, това са уроци на търпението.

Вземете мерки и се погрижете за себе си, тъй като здравето ви е доста разклатено. Всички малки болежки и неразположения, днес може да се проявят накуп, да ви съборят изведнъж и да се чувствате изключително зле. Най-доброто ви лекарство ще е качествената почивка.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.