Овен

Може би ще покажете, че обичате и онази „тъмна“ част от вашият характер, направете го без да изпитвате някакви терзания. Вероятно, всички са свикнали с вашата осветена част и няма да ви възприемат такива, каквито сте като цяло, уязвимост, която до сега не сте показвали пред никого.

Днес трябва да се грижите добре за вътрешния си покой. Вероятно, най-малките неща и шумът, ще ви подразнят. Също така, може да се сблъскате с вътрешни конфликти.  Анализирайте  ситуациите, преди да реагирате спонтанно.

Телец

Навярно ще почувствате, че сте по-близо до човека на мечтите ви. Вероятно, ви е дал знак и ще излеете душата си пред него, а това неизменно ще отведе разговорът към миналото ви, въпреки това бъдете себе си.

Има вероятност да бъдете разтревожени от някои проблеми в личния си живот. Това може да се дължи на натрапчивото поведение дори от вашите близки. Вместо да реагирате гневно на дразнещи ви хора, опитайте се да запазите максимално спокойствие.

Близнаци

Ще бъдете в унисон с вашата управляваща планета. Това е знак за една прекрасна възможност да се насладите на романтичните моменти в живота си. Ще бъде добре да прекарате повече време с любимите за вас хора.

Звездите предвещават, че през този прекрасен ден ще преливате от енергия. Чудесно време за създаване на нови планове, които засягат всяка една област от вашия живот. Най-вече избягвайте да се ядосвате за каквото и да е било проблеми – не си заслужава!

Рак

Денят вероятно ще ви напомни, че е много важно да прекарате повече време заедно с половинката си. Бъдете така добри да не позволите на отминалите ви грешки, да застанат помежду ви. Понякога, забравянето на греховността, укрепва красивата връзка на любовта.

Изглежда ви очаква един напрегнат ден, въпреки доброто ви здравословно състояние. Препоръчително е да съхраните нервната си система, тъй като може да изпаднете в дълбока депресия, от която много трудно ще се измъкнете.

Лъв

В случай, че сте неангажирани, ще имате изключително силна вибрация за привличане на сродна душа. Звездите ви подсказват, че силата ѝ е такава, че едва ли някой би могъл да откаже на предложенията ви. Бъдете внимателни, защото има вероятност да навлезете в нещастни любовни преживявания от миналото ви, при една евентуална среща.

В соматичен план, не се очертава да се сблъскате със сериозен  здравословен  проблем днес. За сметка на това, психиката ви ще бъде под заплаха. Затова избягвайте такива хора, които ще търсят спор с вас, предизвиквайки ви с мнение противоположно на вашето. Понякога се налага и лъвът да подвие опашка, скрит зад храстите за релаксация.

Дева

Изглежда, че този ден ще имате чувството, че поведението на близките ви е задушаващо. В такъв случай, отделете повече време за себе си, без да се лишавате от тяхната обич. Може да преоткриете лошото в обкръжението си, но не трябва да заставате между доброто и злото.

Звездите вероятно ще ви предоставят такава мощна енергия, която едва ли не, ще се пука по шевовете. От една страна, това е добре за вас, ала от друга, може да ви подтикне към конфликти, които ще ви извадят извън релси. Така че се опитайте да контролирате тази мощ, в противен случай ще се обърне срещу здравето ви.

Везни

Може би, някои от вас ще имат този злощастен ден, през който ще изпитат страх от раздялата с любим човек. Не драматизирайте нещата, ако партньорът ви е твърдо решен да си тръгне, нека да го направи. Това означава, че не сте били един за друг.

Вероятно, днес ще бъдете доста напрегнати. Някои проблеми в личен или семеен план, биха могли да бъдат основната причина за безпокойство ви. Наложително е да преодолеете своите емоции и да не мислите негативно, иначе ще прекарате деня в себеотрицание.

Скорпион

Налага се да се възползвате от всеки един шанс, за да докажете вашата обич и преданост. Вероятно, ще ви бъде трудно да намерите онази пътечка, която достига до сърцето на половинката ви. Едва в края на този ден, ще успеете да докоснете тънката струна на любовта.

Очертава се нарастващо напрежение от близкото ви обкръжение през този ден. Купчината конфликтни точки между вас и приятели, или роднини, може да предизвика много тревожност и късане на нерви. Не се разстройвайте и се постарайте да запазите по възможност спартанско хладнокръвие, докато премине днешната стихия.

Стрелец

За самотните този ден е изненадващ, любовта ще ви очаква зад всеки ъгъл. В случай, че я потърсите със сърцето си, може би ще се появи в най-неочакван за вас момент. Не се впускайте да я търсите стремоглаво,  звездите са планирали най-доброто за вас.

Не се очертават особени проблеми, освен вашето лабилно настроение. Повече контакти с близки или приятели, ще ви осигурят чувството на щастие и удовлетворение през този ден. Продължете със своят балансиран режим на хранене, който ще ви поддържа в добро здраве.

Козирог

Купидон ще бъде на ваша страна, така че не се колебайте много, за да направите любовното си признание. Не се съмнявайте, дали ще можете или не, а просто го направете. Но най-важното е да го сторите в подходящото време.

Денят не се очертава да бъде „скучен“ в здравословен план. Вземете всякакви неотложни мерки за здравето си, съветват звездите. Тези от вас, които са на възраст, трябва да бъдат особено предпазливи. Спазвайте стриктно съветите от личният ви лекар и задължително приемайте медикаментите, които са ви предписани, за да избегнете евентуални усложнения.

Водолей

Бъдете особено предпазливи днес, защото вашият красив любовен роман е на прицел. Най-вероятно, някой доброжелател ще се опита да се вклини между вас влюбените. Съхранете любовта си, защото всъщност това е вашият живот.

Много е вероятно да се сблъскате със здравословни проблеми днес. Положителните звездни вибрации някак ще ви заобиколят. Излезте сред природата и ще се почувствате по-добре с всичко около вас. Повече натурални сокове и салати ще подсилят имунната ви система.

Риби

Най-вероятно, трудно ще изразите своята любов или няма да бъдете сигурни в себе си. Понякога думите са излишни, един топъл поглед е достатъчен, за да изкаже и най-съкровените ви чувства, защото любовта е необичайна, мистериозна и красива емоция.

Звездите ще ви предоставят един много добър ден по отношение на  вашето здраве. Настроението ви ще бъде отлично и ще имате възможност да се справите с много неща. Не се очертава да бъдете разочаровани, освен ако самите вие не си „сготвите“ някой друг пикантен проблем.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.