Овен

Половинката ви е без настроение, вялост и сънливост се прокрадват в очите. Направете необходимите отстъпки спрямо партньора си. Едно кафе еспресо с мек и кадифен вкус, без кисела или горчива жилка, с плътен и средно силен аромат. Готово! Настроението може да се окаже страстно във всяко отношение.

"Никога не се смея, докато не съм си изпил кафето." - Кларк Гейбъл

Изпитвате необходимост от динамична и предизвикателна кариера, която ви държи ангажирана, и най-вече с добри финансови привилегии. Търсенето на такава нека да продължи, въпреки невъзможността от наличие на такава поне на този етап.

„Определено е важно да вярваш в идеите си… Трябва да работиш със страст и да умееш да вдъхновяваш околните да изпитват същото.“ - Ричард Брансън

Спестяването на пари може да бъде проблем за вас, тъй като трябва да следите внимателно бюджета. Това може да окаже неблагоприятно въздействие върху вашите финанси. Вие сте привлечени от рискови, агресивни инвестиционни стратегии, особено тези, които обещават бърза печалба. Пазете се от такива схеми, които изглеждат много привлекателни в момента, защото може да не се развият в дългосрочен план.

Късмет: Добър късмет ви очаква в края на деня.

Телец

Вероятно кафето е прекалено горчиво днес. Не е нужно да се страхувате от промяната. Може би и партньорът ви изпитва същото. Тогава? Разбира се, не бихте пренебрегнали желанието си да подсладите кафето, добавете няколко бучки медовити думи и консумирайте на воля.

"Кафето ни прави корави, сериозни и спокойни." - Джонатан Суифт  

Може да ви се предложи работа за дълъг период  от време, дори и такава, която е с ниско заплащане или не предлага много възможности за развитие. Наслаждавате се на разкош, когато можете да си го позволите, но нямате нищо против да затегнете бюджета си, когато е необходимо.

„Ако ръководиш собствен бизнес, то ти си в позиция сериозно да преобразиш света, в който живеем.“ - Ричард Брансън

Чувствате се по-добре като знаете, че имате заделени пари в банка или в „гнездото“ си. Може би ще бъдете привлечени от стабилни, по-скоро консервативни инвестиционни стратегии, които обещават да се изплащат добре в дългосрочен план. Може да сте особено успешни при инвестиции в недвижими имоти.

Късмет: Днес ще имате  активен ум и набито въображение.

 Близнаци

Желанието ви за едно силно романтично кафе с аромат на флирт и еротика би ви се отразило чудесно. В случай, че и половинката ви изпитва същото - не се колебайте, поръчайте две! Време е за приятни изненади и страстен адреналин.

"Силно кафе, много силно кафе, това е, което ме събужда." - Наполеон Бонапарт

Вашите многобройни и разнообразни интереси могат да ви накарат да сменяте работните места често, което може да окаже неблагоприятно въздействие върху вашите финанси, но естественият ви оптимизъм ви предпазва от безпокойство за поддържането на надежден и стабилен доход.

„Не може да правиш добър бизнес с лоши хора. Намери най-подходящите хора за работа и нищо няма да се обърка.“ - Ричард Брансън

Добрата новина е, че вие сте оптимистично настроени, бързи и гъвкави, което ви улеснява да се възвърнете от евентуални финансови неуспехи, нещо повече - дори да извлечете максимално финансови ползи. Освен това, вие сте толкова интуитивни и динамични, че сте склонни да извадите много изгодни жокери от ръкавите си, така че рядко ще се окажете в сериозен финансов проблем.

Късмет: Днес цял ден ще ви върви.

Рак

Не забравяйте, че партньора ви все още чака обещаното от вас кафе. Изненадайте го с френският кафе специалитет Cafe brulot. Чудесна идея!  Добавете лимонени и портокалови кори за настроение, щипка еротика с дъх на канела, карамфилов любовен аромат, коняк и разбира се много сметанови целувки.

"Само ирландското кафе предоставя в една-единствена чаша и четирите жизненоважни хранителни групи: алкохол, кофеин, захари и мазнини." - Алекс Ливайн

Имате желание да работите усилено, дори на работа, на която не се наслаждавате особено, за да имате солиден и надежден доход. Вашият знак е един от най-умелите знаци на Зодиака, когато става въпрос за изграждане на гнездо. Чувствате се по-спокойни и сигурни, когато знаете, че имате къде да се върнете обратно, ако се случи нещо неочаквано. По този начин доказвате, че не сте човек, който е склонен към импулсивни покупки. Когато харчите парите си, вие се наслаждавате на закупуването на добре изработени, ценни предмети като антични мебели за вашия дом.

„Трябва да бъдем новатори - Не забравяй, че най-големите човешки постижения са били продукт на безумни идеи.“ - Ричард Брансън

Също така сте привлечени от инвестирането в недвижими имоти, тъй като доброто, солидно жилище наистина е мястото, където е вашето сърце. Добро правило за вас е да се доверите на инстинктите си, когато става въпрос за инвестиции и други финансови възможности. Вслушайте се в интуицията си, която ще ви помогне да избегнете прекалено рисковите начинания в полза на тези, които са по-безопасни и по-обещаващи.

Късмет: Любовта ще е на първо място днес.

Лъв

Насладете на времето с любимата си половинка. Имате нужда от нещо вълнуващо и стимулиращо, за да се забавлявате? По едно кафе еспресо с вкус на интимна енергия и романтично вдъхновение ще се отрази прекрасно на миговете прекарани заедно. А защо не, да излезете извън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново?

 "Вярвам, че хората сме постигнали много не защото сме умни, а защото имаме палци, които ни позволяват да направим кафе." - Флаш Розенберг

Донякъде сте импулсивни в начина, по който харчите парите си. Тогава е хубаво, че сте доста конкурентни, амбициозни и с усет да печелите добре. Спестяването на пари може да бъде проблем за вас, тъй като имате вкус към луксозни покупки, от друга страна, вашата естествена всеотдайност и постоянна сила ви тласкат да работите усилено за кариерата си.

„Направи живота и работата си приключения. Наблюдавай всяка стъпка, която правиш и въвлечи и другите в своето пътешествие.“ - Ричард Брансън

Вашите приходи, инвестиционни портфейли и пенсионни сметки трябва да отразяват тези качества, като се подобряват с течение на времето. Може да се насладите на инвестиране в ценности като злато например, но също така се наслаждавате на креативни стратегии, които се изплащат в дългосрочен план.

Късмет: Ще ви подарят подарък.

Дева

Отделете малко време, за да се отпуснете. Насладете се с партньора ви на нещо сладко и разумно като например ирландско кафе с много сметана. Отстранете черното кафе и подсладете нещата. Купидон може би отново ще застане на ваша страна.

"За мен миризмата на току-що приготвено кафе е едно от най-великите изобретения." - Хю Джакман

Тъй като сте склонни да бъдете доста безкористни, може да останете с ниско платена работа. Това следва да се промени по разбираеми причини. Що се отнася до инвестициите, не се впускате в каквато и да е възможност, без първо да направите внимателно проучване и задълбочен анализ. Това, че сте привлечени от стабилни, по-скоро консервативни стратегии, които обещават да се изплащат в дългосрочен план ще бъде единствено във ваша полза. Не се страхувайте, действайте с премерен риск особено днес.

 „Късметът предпочита подготвените умове. Колкото повече се стараете, толкова по-големи късметлии ще ставате.“ - Ричард Брансън

Късмет: Някой от далече или нещо от далече, днес ви носи късмет.

Везни

Сериозно разочарование в любовта може да ви притесни. Проявете търпение и не бъдете толкова отчаяни. Пригответе си кафе гарнирано с ябълкови резенчета, канела и ядки, разбира се. Този карамелен деликатес ще ви освежи. Затова извлечете максимума от него, точно сега и точно за вас! Важното е да промените настроението си и нещата ще потръгнат.

"Измервам живота си с кафени лъжички." - Т. С. Елиът

Може да похарчите голяма част от доходите си за личен лукс, като стилни дрехи, хубава кола или други предмети, с които да разкрасите дома си. В тази връзка, що се отнася до инвестициите, може да се насладите на инвестиране в изкуството или други творчески области.

 „Успехът не идва при тези, които следват отъпкания път.“ - Ричард Брансън

Бъдете внимателни!  Може да бъдете доста нерешителни, затова се постарайте да не влагате твърде много средства за инвестиции за още по-голямо покачване на печалбите. Концентрирайте се върху други пазари и свободни ниши, така ще завишите шансовете си за добри приходи. Работите добре в партньорства, така че обмислете наемането на надежден финансов консултант, който може да ви насочи към доходоносни възможности.

Късмет: Ново предизвикателство, което ви носи късмет.

Скорпион

Предизвикайте себе си с горещата канела и се насладете на бързината, която ще ви донесе шепа щастие! Време е да си напомните, къде са истинските ви страсти. Комбинацията от пикантна канела и остра подправка в кафето ще ви отведе в правилната посока. Вероятно ще успеете да завладеете отново сърцето на партньорът си.

"Зад всяка преуспяла жена стои огромно количество кафе." - Стефани Пиро

Както винаги и днес сте конкурентни, което ви дава преднина пред останалите да получите добри приходи. Що се отнася до инвестициите, вашите хитроумни инстинкти са склонни да ви водят към доста агресивни стратегии, но не и към такива, които бихте подхвърлили от каприз. Изчакайте търпеливо, докато настъпи точното време, за да направите своя ход.

„Бизнес възможностите са като автобусите, винаги има още един, който идва.“ - Ричард Брансън

Планирайте много внимателно бъдещите си ходове, тъй като едва ли ще искате неочаквано уволнение или друга промяна във вашата работа да ви изненада неочаквано. Ако обаче обстоятелствата се променят внезапно, вие ще бъдете по-способни от колегите си да превърнете неблагоприятната ситуация в печеливша, основаваща се изцяло на вашият инстинкт.

Късмет: Късмета днес ви е на пътя.

Стрелец

Искате да излеете чувствата си пред любимият човек до вас, но сте нерешителни? Не се страхувайте! Подсладете деня си с прясно приготвено Лате Макиато. Поръчайте си го горещо или студено. Ако това не е вихърът, който търсите вземете си Мока с лешници. Вече имате перфектното съчетание за необходимата смелост. Остава само да добавите - Обичам те!

"Дори лошото кафе е по-добро от липсата на кафе изобщо." - Дейвид Линч

Вероятно имате нагласата да смените работното си място. Ала това е приемливо в случай, че сте по-млади. Иначе изкачването  по кариерната стълбица може да ви отнеме много време. Така че засега нека камъкът да си тежи на мястото.

 „Не се притеснявай от неуспехите си, учи се от тях и започни отново.“ - Ричард Брансън

Вероятно ще имате възможността за лесна връзка с парите,  защото „сухите времена“ не ви притесняват прекалено много. Вашият упорит оптимизъм гласи, че парите ще дойдат, когато потрябват. Добрата новина е, че сте бързи и гъвкави, което улеснява отскачането от финансовите неуспехи . А и често сте правили такива отскоци, избягвайки критичните финансови ситуации за сметка на свежите пари.

Късмет: Днес ще намерите нещо, което отдавна сте търсили.

Козирог

Ситуацията в интимен план може да се разгорещи. За да охладите бурните страсти може смело да посегнете към едно разхлаждащо фрапе. Без значение, бяло или черно - в зависимост от настроението ви.  Все пак не бъдете самонадеяни, изслушвайте мнението на партньора си и се възползвайте от предоставените възможности на звездите.

"Сред многобройните лакомства на масата... кафето може да се разглежда като едно от най-ценните." - Бенджамин Франклин

Може би близки и приятели могат да ви обвинят, че сте твърде скромни, тъй като не сте от онези хора, който пазаруват окрилени от несериозни импулси. Въпреки това, днес вероятно ще си позволите да похарчите парите си за продукти, които са отражение на вашите успехи. Може да се възползвате от добре изчисленият риск през този ден, защото инвестицията може да си струва.

„Мисля, че понеже ми е много трудно да казвам думата „не”, почти всеки мой ден ми предлага различно приключение.“ - Ричард Брансън

Късмет: Силна и гореща страст.

Водолей

Където са двама третият е излишен. Вместо да приемете кафе „Три в едно“, позволете си насладата от ароматна арабика с шоколадов привкус. Така ще получите подкрепа от партньорът си и ще се заредите с добро настроение.

"Първо кафето. После плановете." - Леана Рене Хийбър

Твърде усърдно работите и въпреки това се наслаждавате на ценните паричните плодове, спечелени с пот на челото. Знаейки това си качество, може би ще бъдете склонни към дарения. Трудно ви е да гледате другите хора, живеещи в бедност, докато живеете в комфорт, а и не сте от тези хора, които ревностно пазят трудно спечелените пари. Едно благочестиво дарение би допринесло да получите благодатна възвръщаемост свише.

 „Ако ръководиш собствен бизнес, то ти си в позиция сериозно да преобразиш света, в който живеем.“ - Ричард Брансън

Относно инвестициите, най-много ви привличат уникални, изобретателни стратегии, за които другите може да мислят, че са прекалено рискови, но вие сте достатъчно проницателни, за да знаете кои от тях ще се изплатят с времето

Късмет: Късмет ще ви донесе едно ново запознанство.

Риби

За да успокоите лакомите си апетити, опитайте едно горещо кафе с пяна от растително мляко. Соево или бадемово мляко - изборът е по ваш вкус! И никой не може да ви устои на тази супер форма. От партньора ви очаквайте насърчение и най-вече лоялност.

"Точно в момента бих предпочела чаша кафе пред комплименти." - Луиза Мей Олкът

Вие сте твърде предпазливи относно влизането в заеми и тегленето на кредити. Но от друга страна вашата състрадателност и нестабилна, нереалистична връзка с парите, ви прави доста уязвими спрямо близки, приятели и колеги изпаднали в „беда“. Бъдете така разумни да не се превърнете в благотворително дружество за всеки пожелал пари, особено днес. Не позволявайте на никого да се възползва от финансовото ви предимство от идеалистичната и състрадателната ви природа!

„Ако искаш да си по-продуктивен, тогава започни още в началото: Бъди там навреме!“ - Ричард Брансън

Късмет: Едно телефонно обаждане,може да промени живота ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.