Овен

Денят е неблагоприятен за вас, така че погрижете се здравето си. Има вероятност да се изтощите много бързо, въпреки че не сте работили усилено. Избягвайте всичко, което включва физическо натоварване.

Този ден не е благоприятенза поставяне на нови цели. Колкото повече цели си поставяте, толкова по-малко са шансовете да ги постигнете. За целите няма късмет, последният е фактор, а не суеверие.

Телец

През този ден ще се чувствате относително добре. Въпреки това опитайте да бъдете спокойни, избягвайки всякакви негативни мисли. Също така, има вероятност да изгубите енергията си в непродуктивни начинания.

През този ден късметът най-вероятно ще ви покаже реалността такава, каквато е. Може би, ще допуснете много грешки, които ще объркат плановете ви. Затова не разчитайте на късметът, със сигурност ще ви направи уязвими.

Близнаци

Вашето настроение ще бъде на добро ниво, за да имате възможност да приложите енергията си за изграждане на нови отношения и укрепване на съществуващите отношения. Разширете близкото си обкръжение, без да пренебрегвате себе си, разбира се.

Не се стресирайте от неочакваните добри изненади през този ден. Възползвайте се максимално от тях, планирайте, инвестирайте, купувайте или продавайте,защото късметът ви е тук, за да се погрижи единствено за вас.

Рак

Възможно е гневът ви да вземе превес през този ден. Прекарайте това време на открито и вдишайте повече свеж въздух. Опитайте се да контролирате обхваналата ви ядовитост, това ще бъде полезно за по-доброто ви здравословно състояние.

Възможно е, да се почувствате объркани и ще се опитате да разчитате на своят късмет, но последният едва ли ще направи денят ви щастлив. Късметът ще липсва и вместо да му се сърдите, просто му пишете едно отсъствие. Не се притеснявайте, скоро всичко ще дойде на мястото си.

Лъв

Този ден е изключително подходящ да се отървете от лошите си навици, може да откажете цигарите, прекомерната употреба на алкохол или кафе. Също така да се ограничите от някои хранителни продукти.Това със сигурност ще се отрази положително на здравето ви.

Навярно денят ще ви учуди. Най-вероятно ще ви принуди да не избързвате със своите решения, да не кроите големи планове или да се впускате в рискови авантюри. Претеглете идеите си на аптекарски везни, защото днес късметът ви е компрометиран.

Дева

Възможно е, големите горещини да ви се отрязват неблагоприятно в здравословен план. Ще бъде полезно, да се откажете през този ден от прием на месо и мазни храни, увеличете дозата на витамините, съветват звездите. Повече консумация на плодове и зеленчуци ще засилят имунната ви система, за да възстановите своята жизненост.

Не всичко ще върви по план през този ден, въпреки това няма да е зле да си подготвите няколко плана дори, които да следвате независимо от късметът ви. Ще се наложи да се уверите, че имате достатъчно информация и преди всичко сили, за да се справите и с най-коварните ситуации.

Везни

Има голяма вероятност да изпитате силно напрежение в областта на главата. Денят е в зоната на слънчевите изригвания, а последните могат да предизвикат психически напрежения. Не се пренатоварвайте умствено. Мозъкът също ума потребност от почивка.

Днес, може спокойно да си кажете, че сте късметлии. Някои дни са по-добри от други, а този ден е един от най-добрите за вас. Затова си подарете този ден и най-вероятно ще го помните завинаги. Дерзайте!

Скорпион

Денят е благоприятен за здравето ви.Умът ви ще бъде много активен, прилагайки желязната си логика във всяко едно отношение. Ако имате желание да спортувате, посъветвайте се с медик, какво е добро за вашето здраве според вашата възраст.

Днес късметът е на ваша страна и ще работи във ваша полза. Проявете необходимото благоразумие, без да си правите тънки сметки. Може да поемете всякакви рискове и най-вероятно ще имате успех.

Стрелец

В този светъл ден, най-вероятно ще се почувствате възвишени. Изпълнени с енергия, ще летите сякаш сте в облаците. Може да очаквате мигове изпълнени с много емоции, а това е чудесен повод за релакс. Възможно е да се появят незначителни проблеми, свързани с храносмилателната система, но бързо ще преминат.

Звездите ви препоръчват, да не се целите твърде нависоко, особено днес. Опитайте да си запазите стрелите за идните дни. Към каквато и мишена да насочите своят лък, едва ли ще уцелите. Просто денят няма да е късметлийски и нещата може да не вървят точно по план.

Козирог

Очертава се един твърде мързелив ден. Вероятно, ще се почувствате отпаднали и меланхолични, а такива състояния могат да ви навлекат стрес и депресия. Отделете си достатъчно време за почивка, за да се възстановите от преумората.

Възможно е да се почувствате в застой, спокойно, животът е един кръговрат. Колелото на късмета съвсем скоро ще спре във вашият сектор и ще се възрадвате.

Водолей

Изглежда, че ще имате проблеми със сънят, това би могло да се дължи на недоспиване. Не се притеснявайте, почивайте си повече и се наспете добре. Пийте повече течности, смути или фрешове, а храната да бъде лека - предимно плодови салати, съветват звездите.

Изглежда, че днес късметът ще бъде още по-оскъден в сравнение с останалите дни. Така че е препоръчително да не вършите безразсъдни дела, които ще ви навлекат само нерви и неприятности.

Риби

Много е вероятно прекаленият престой на плажа, да ви се отрази зле през този ден. Това, вероятно ще се изрази в отичане на краката, болки в главата, сърбежи по кожата или осезателна отпадналост. Плодовете и зеленчуците винаги са добра идея. Те ще хидратират тялото ви и това ще спомогне да се чувствате по-добре в жегите.

Опитайте се да вземате важни решения през този ден. Късметът ще ви предостави по-ясна визия за нещата, които желаете да постигнете. Вероятно ще стане бавно, но за сметка на това сигурно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.