Овен

Звездите подсказват, че през този ден най-правилната тактика по отношение на любовната връзка е вашата страст - грижа и внимание. Вашата добронамереност и любвеобилност ще бъде оценена подобаващо. За тези от вас, които сте без връзка и семейство - очаквайте покана за среща, макар и поднесена виртуално.

Възможно е днес да имате трудности при съвместна работа с колегите ви. Може би неприятностите ще бъдат породени от неразбиране или несъгласие.

Също така, ще бъдете принудени от финансов натиск да се откажете от сделка,  а това може да доведе до намаляване на доходите ви. Преценете реалните си възможности.

Телец

Ако между вас и половинката ви има нещо неизречено, днес е моментът,  в който да се обсъдят нещата за изглаждане на отношенията във вашата романтична сага. Потърсете причината за проблемите. Благоприятният звезден фон на този ден, ще ви позволи с лекота да се справите с "нещастното" недоразумение.

Звездите съветват да се въздържате от изготвяне на планове за бъдещето в работната среда, защото положението е твърде несигурно и сега е нереалистично да се предположи, как да се действа правилно и коя стратегия би била печеливша в бъдеще.

Бъдете особено прецизни в изчисленията относно приходи и разходи – възможно е да сте допуснали някои грешки - не са изключени и опити за измама.

Близнаци

Вашите изискани маниери, такт и дипломатичност биха могли леко да подразнят половинката ви, вероятно тази артистичност е досадна в някои моменти. То това сте вие все пак. Въпреки всичко може да обърнете монетата и да проявите другата си страна - дивата си природа. Опитайте, защо не? За тези от вас, които все още не сте се запознали с любовта си, опитайте да бъдете интересен събеседник в общуването през този ден.

Офисът ви очаква, вероятно има доста нерешени  въпроси и дейности, с които следва да се справите. Вашите изследователски умения могат да ви помогнат да решите бързо проблемите.

Вероятно ще се наложи да миксирате две сделки в една, за да извлечете максимална печалба. Не е препоръчително да обменяте валута.

Рак

Вероятно ще изпаднете в сприхавост, суровите ви думи биха наранили вашата любима половинка. Овладейте своите емоции, за да избегнете съжалението от евентуално ненадейно прекъсване.

Здравословните проблеми могат да попречат на вашите работни задължения. Безсмислено е да проявявате прибързано усърдие да свършите рутинните задачи на работното си място - ефектът ще е безполезен.

Въздържайте се от големи или малки покупки. Може да се окаже, че артикулите не са качествени и парите ви отиват на вятъра. Тези от вас, които се занимават с търговия, нека разчитат на съветите от вещи хора по финансовите въпроси.

Лъв

Проявата на сантименталност би ви отвела до негативни емоции днес. Поставяйте всяка дума на аптекарски везни, за да не предизвикате конфликтна ситуация. В любовта се изисква перфектен баланс между емоции и практичност.

Бъдете много внимателни днес на работното си място. Някой може би, ще открие някои ваши недостатъци. За да не изпаднете в конфузна ситуация, потърсете съдействие от други колеги. Това би било добра идея.

Относно финансите се очертава да бъдете на кръстопът. Може да се притеснявате за своите спестявания или да се гмурнете сляпо в покупки и инвестиции. И все пак има алтернатива, дайте ход на известна част от паричните си авоари и пазарувайте, или инвестирайте консервативно.

Дева

Денят е благоприятен за нямащите любовен партньор, очаквайте изненадващо предложение. Този ден е обещаващ за тези от вас, които търсят дългосрочен ангажимент. Купидон ще благоволи да ви даде благо време за романтика, ако вече имате връзка.

Очаквайте подкрепа от техническият персонал и колегите като цяло, ще се справите добре с основните си отговорности в работата си. Ще имате добър напредък.

Вероятно ще похарчите големи суми пари за подаръци, бихте могли да си го позволите. Като цяло денят е добър за вас във финансов план. Внимавайте! Една малка грешка може да причини огромни загуби за бизнеса ви.

Везни

През този ден има вероятност да възникнат някои недоразумения между вас и партньора ви, затова е препоръчително да поддържате комуникацията си прозрачна. Това не би следвало да ви хвърля в паника, разминаванията в една връзка са нещо естествено. И все пак е препоръчително да правите разумни стъпки по цветната романтична пътека.

Днес ще се наложи да се движите по-плавно и внимателно. Не се ангажирайте с големи проекти на работното си място. Справянето най-вече с технически проблеми, може да се окаже изключително трудно за вас. Нещата ще минат без инциденти, ако се включите към някой по-малък проект.

Не се очертават трусове или финансови затруднения днес. Вероятно ще възникнат непредвидени разходи днес, но ще бъдат лесни за преодоляване. Не вземайте заеми от ваши приятели или колеги.

Скорпион

Вие сте погълнати от прекалените грижи към половинката си, че дори пренебрегвате собствените си проблеми. И в това няма нищо лошо, ала е добре да знаете, че за да сте полезни на най-близкия ви човек, би следвало първо да обърнете внимание на себе си. Днес е идеалното време за вас да приложите тази формула, която ще ви предостави повече енергия и удоволствие във връзката.

Препоръчително е днес да останете фокусирани върху основните си задачи на работното място. Предстоят ви важни ангажименти и бъдете готови за това. Преди всичко се уверете, че ще поддържате качеството на работата си!

В случай, че инвестирате в жилище или друг вид недвижимо имущество, то определено ще бъдете удостоени с успех. Решението е единствено ваше, дали да го задържите или да го продадете. Но, ако го продадете днес, със сигурност може да очаквате добра печалба.

Стрелец

В любовният ви живот, днес може да бъдете пренебрегнати, поради сериозни ангажименти на вашата половинка. Това не би трябвало да ви притеснява, намерете начин да му съобщите вербално вашето любовно послание. Изпращането на романтични послания би било добра идея.

През този ден отговорностите ще отнемат цялото ви време. Вероятно се изисква повече работна ръка, за да се завършат работните задачите. Би било добре да актуализирате работната схема, за да се справите ефективно с работата.

Днес планетите са на ваша страна, така че максимата - колкото повече, толкова по-добре, ще бъде вашият основен лайтмотив. Укротете състраданието спрямо хора, които привидно ви се оплакват от недостиг на пари. Бъдете строго консервативни относно даването на заеми, и без това няма да си ги получите обратно.

Козирог

Днес вашият любим човек ще се прояви като прекрасен събеседник. Това ще стопли още повече вашите взаимоотношения. Такива разговори с взаимно споделяне, следва да се водят почти всеки ден.

Днес не е необходимо да се подписват важни споразумения и да се насърчават нови проекти, при които успехът е малко вероятен. По-добре е да посветите този ден на проучване на проектите по-задълбочено.

Направените разходи през този ден не са оправдани, отчетът ви ще потвърди това. Необходимо е да прецените, дали искате твърде много и да рискувате, или може да се задоволите и с по-малка печалба. Най-добре ще бъде да успокоите вашите емоции.

Водолей

Може да очаквате променливи отношения в любовта. Днес е благоприятно да допуснете воденето на градивни разговори между вас и любимият човек.

Вероятно ще възникнат проблеми или трудности по време на работния процес. Опитайте се да задушите емоциите в себе си. Най-важното нещо, от което ще ви помогне, е да покажете балансирано поведение на работното място.

Разходите ще се завишат, може би трябва да помислите за работа, която ще ви донесе допълнителни приходи. Пътят ще е труден, но за сметка на това ефектът е много добър за вас. В случай, че имате потребност от кредит, може без всякакво притеснение да извършите подобна финансова операция днес.

Риби

Въпреки, че сте погълнати от ежедневната динамика, отделете малко време за любимия човек, особено днес. Чувствата и подкрепата са основните приоритети за една връзка. Денят не е приветлив за нови походи към реализация на нова връзка, така че тези от вас, които са самотни, нека бъдат така търпеливи да изчакат още малко време.

Звездите не вещаят щастлив ден в професионален план. Това обаче не означава, че трябва да се отчайвате или да се отказвате. Забавянето в работата може да продължи да ви притеснява, но ако се съсредоточите ще достигнете до последния етап от проектите ви.

Вероятно днес ще изразходите парични средства по необичаен за вас начин и едва ли ще съумеете да окажете съответният контрол.  Така че бъдете особено предпазливи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.