Овен

Едно „случайно“ събитие би могло да ви отведе в миналото на вашата връзка или семеен живот. История, която ще ви даде основание за размисъл днес. Това може да ви помогне да си простите за всякакви отминали грешки напомняйки си, че във всяка забравена ситуация се крие смисълът за лекуване на нови рани в любовта.

Вероятно днес вашите цели и проекти ще се разминават с тези на колегите или бизнес партньорите ви. При всяко бизнес партньорство личностите, които работят с кръстосани идеи, трудно ще постигнат целите си.

Неподвижните мотиви отделят енергията от всяко усилие, като я разделят между външен вид и подтекст. Ако влезетев партньорство, в което чувствате липсата  на доверие и липса на единомислие, вашата енергия ще бъде разделена и объркваща. Както се казва - няма нищо по добро от взаимният интерес!

„Хората по-често се предават, отколкото се провалят„ - Хенри Форд

Телец

Потокът от емоции може да се превърне в навик. Вероятно ще осъзнаете факта, че емоциите ви постоянно се променят и това може да бъде предпоставка за откъсване от чувствата ви. А дали чувствата ви не трябва да определят настроението ви?

Обърнете специално внимание на мотивите на другите, особено когато правите бизнес заедно, ще е добре да насочите вниманието си днес към стратегия за предпазване от евентуални грешки. Това може да ви позволи да разпознаете,  дали вашият бизнес партньор искрено търси взаимно изгодни отношения, или може би не разкрива своите истински намерения. Вашата бдителност може да бъде особено полезна в случаите, когато отсрещните не са наясно със собствените си мотиви.

„Казват, че практически съм започнал от нищо, но не е така. Всички започваме с наличното, а начинът, по който го използваме, прави нещата възможни„ – Хенри Форд

Близнаци

Всяка добронамерена стъпка ще направи живота на любимите ви хора по-лесен и дишащ свободно. Проявата на всеотдайност е звезден порив, обвързвайки ви заедно в едно общо разбиране за това, което наистина е приятелството - съзнателно да се грижите един за друг. Любезността ще укрепи връзката ви.

Креативните и иновативни мисли днес, могат да разкрият неочаквани новаторски подходи към бизнеса ви.Интегрирането на всички аспекти на вашата личност може да ви помогне да се развивате още по-осезателно като бизнесмен или бизнес дама, защото това е начинът за търсене на баланс.Днес вие сте в състояние да направите стъпки към всяка цел, като прехвърлите идеите си от мисъл, през дума към дела.

„Нищо не е толкова трудно, ако го разделиш на малки задачи.“ - Хенри Форд

Рак

Истинското благоволение се случва, когато видите тъгуващите очи на любимият от вас човек и поднесете в жертва дори собственият си комфорт. Споделете днес вашите благословии и ще култивирате своят светоглед, който се основава на по-силно чувство за справедливост.

Ако сте безработни , тогава днес ви очаква добра възможност за нова работа. Не губете надежда и прегледайте обстойно обявите, не знаете от къде ще изскочи доброто предложение. Не се притеснявайте, ако работното място е на по-отдалечено място от домът ви. Също така, ако днес се появи нова бизнес възможност, спокойно може да скочите в дълбоките води.

Днес трябва зорко да следите разходите си, тъй като сте малко разсеяни и може да загубите пари. Има опасност парите, които сте изтеглили от картата ви за плащане на сметки, да похарчите за ненужни вещи и услуги. В този ден започнете да си водите дневник за приходите и разходите си.

„Времето не обича да го харчиш напразно“ – Хенри Форд

Лъв

Покажете на вашият партньор чрез собствения си пример, че сте човек, чиято отдаденост е непоколебима, така по-лесно ще спечелите кредит на доверие още днес. Надеждността във взаимоотношенията ви започва с вашата способност да създавате доверие. Не изгубвайте доверието, за да не превърнете връзката си в слънчево затъмнение!

Замисляли ли сте се как се изразявате на работното ви място? Колко умели сте в общуването с колеги и клиенти? Как рекламирате продуктите си? Това са въпросите над които трябва да помислите днес. Звездите са на ваша страна и денят е благоприятен за самоусъвършенстване. Проучете как може да подобрите уменията си за общуване, за да увеличите шансовете си за успех.

Ако смятате да продадете колата си или ваш имот, пуснете обяви онлайн, както и на хартиен носител. Усилията ви ще имат успех. Проучете човекът, с когото смятате да сключите сделка.

„Единственото щастие е в осъзнаването, че сме постигнали нещо„ – Хенри Форд

Дева

Днес може да се почувствате притеснени, че няма да получите сигурността, която бихте желали или ще загубите своята увереност, която доскоро сте имали. Вашите страхове могат само да увеличат несигурността във връзката ви като цяло. Освободете се от страховете си, като се съсредоточите върху това, което ви се случва в днес. Така ще се освободите от опасенията си и ще се радвате на много по-сигурна реалност.

Всичко в работата ви върви отлично. Изкарвате достатъчно пари, за да си позволите да се поглезите. Мислите за други допълнителни дейности, които ви носят повече удоволствие от настоящата ви работа, но не се отплесвайте прекалено много преди да изпълните задълженията си на работното ви място.

Планетите са подредени така, че да жънете успехи във финансовия сектор. Днес ще имате много добър допълнителен доход и ще завършите денят удовлетворени от голямата сума спечелени пари.

„Болшинството хора хабят повече време и енергия да заобикалят проблемите, отколкото да се опитват да ги решат„ – Хенри Форд

Везни

Вероятно ще се наложи да призовете способността си да се адаптирате към постоянно променящите се ситуации днес. Бъдете гъвкави и спонтанни в плановете си, това може да ви улесни да севлеетев потокана звездите и да получите пълно удовлетворение от вашите интимни преживявания.

Вашето внимание може да бъде насочено към завършване на задачите, които биха могли да ви накарат да работите по-задълбочено днес.Приемането на работата като приоритет ще ви даде желаните резултатите, които се надявате да постигнете през този ден.

„Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя„ – Хенри Форд

Скорпион

Може би ще се почувствате развеселени от новина, която ще ви накара да полетите в прегръдките на партньорът си. Да изпиташ радост от едно събитие не означава да си безнадежден оптимист. Радостта е реалност - факт и заслужени аплодисменти. Споделете тази си наслада с партньорътви, защото както знаете - когато поделиш своят залък с любим за вас човек, вие всъщност получавате всички благословии събрани в едно.

Може да бъдете окуражени да се възползвате от обещаващи бизнес възможности или да популяризирате своят имидж.Днес, докато преживявате процеса за поемане на риск, може да откриете, че издирването на успеха е собствената ви награда. След като поемете риска ще повярвате, че живота ви предоставя повече възможности отколкото може да предположите. Отворете всичките си творчески канали, за да дойде при вас благоденствието.

„Провалът е само възможност да започнеш отново по-разумно„ – Хенри Форд

Стрелец

Тъгата, която вероятно ще почувствате днес, ще изглежда като по-малко бреме, когато осъзнаете, че тя е естествен фактор в животът. Съдбата не ни предлага само щастие без да има горчилка, и ние би следвало да отпразнуваме способността си да изпитаме всички тях. А и болката често лекува, извличаме своите уроци и продължаваме напред. Превърнете слънчевите и буреносните мигове в инструменти за вашето продължаващо търсене на любов и благоденствие.

Конфигурацията на планетите днес благоприятства комуникацията с колегите ви. Ще се почувствате като важна фигура в колектива ви и ще имате възможност да изразите свободно идеите си, които ще бъдат приети радушно и ще получите така жадуваното от вас признание.

Добрата новина за вас е, че днес може да очаквате добри финансови постъпления, ще може да излезете от дома си и да похарчите малко пари, за да подобрите настроението си. Лошите времена на по-скромен живот отминават, така че посрещнете добрите възможности, които звездите ви предоставят.

„Ако имаш ентусиазъм, можеш да направиш всичко, което искаш. Ентусиазмът е в основата на всеки прогрес„ – Хенри Форд

Козирог

Може да сте готови да посрещнете нов прилив от романтичен интересспрямо партньорът си. Това ще ви даде тласък да насърчите интимната си връзка. Следва да споделите вашите интимни пориви, демонстрирайки желанието си за нови идеи и романтични лакомства. Това е чудесен начин да използвате тези любовни пориви днес, за да привлечете желаната от вас романтика от страна на любимата си половинка.

Днес може да имате много работни ангажименти и да осъзнаете, че има повече проекти, които се нуждаят от вашето внимание, докато работите за постигане на други цели. Вероятно ще се почувствате малко изнервени  или неспокойни. Все пак не забравяйте, че организирането и проявяването на търпение ще ви позволи да изпълните  успешно задачите си с минимален стрес.Отделете време да изпълнявате внимателно работните си занятия и ще откриете, че сте продуктивни във всяко едно отношение.

„Моят най-добър приятел е този, който изважда най-доброто от мен„ – Хенри Форд

Водолей

Вероятно ще бъдете обзети от самотата през този ден. Насърчаването на интимните връзки ще ви напомни, че въпреки всичко,следва да търсите близостта на любимият си човек.В моменти на самота се опитайте да си представите, че сте обгърнали с ръце партньорът си. Усетете топлата прегръдка. Може да се изненадате от силата, която любовта твори, за да изтриете чувствата си на уединение и да засилите способността ви да се свържете в едно с половинката си.

Вашата собствена енергия може да ви удиви днес, когато наблюдавате, как поемате рискове и се справяте с предизвикателствата, които иначе бихте избегнали. Най-вероятно ще имате малки проблеми на работното си място. За сметка на това ще осъзнаете, че силните страхове не биха добавили нищо ценно към вашия опит. Както е казано - Страхът не е стена, която трябва да се разбие, а врата, която лесно можем да отворим, ако имаме волята да го направим.

„Единствената истинска грешка е тази, от която не научаваме нищо„ – Хенри Форд

Риби

Днес ще забележите как всички пречки в любовния ви живот ще изчезнат от пътя ви и ще достигнете до желаната от вас цел. Ще получите необходимата подкрепа от любимият ви и членовете на семейството ви ще се съгласят с вашата гледна точка. Възползвайте се от този период, за да изградите връзки на доверие.

Запазете спокойствие и самообладание днес, тъй като има индикации за спор с високопоставен човек на работното ви място. Това може да бъде пагубно за вашите перспективи за кариерно развитие. Ще се чувствате изключително неспокойни и ще ви е много трудно да се съсредоточите върху работата си. Най-добре се погрижете да премахнете това напрежение от главата си, докато излезете от тази неблагоприятна ситуация.

Не позволявайте на неуспехите в бизнеса да ви обезкуражат. Продължете да работите усилено, за да постигнете добри резултати във финансовия сектор. Днес може да получите ценни инвестиционни съвети от важни хора, които ще ви помогнат в бъдеще. Финансови възможности има, стига само да сте самоуверени и решителни и да сте готови да поемете малък риск.

„Мисленето е най-трудната работа, която съществува, вероятно това е причината толкова малко хора да се залавят с нея „ – Хенри Форд

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.