Овен

За някои от вас се очертава конфликтен ден. Не е препоръчително да започнете с решителни разговори, за да отвърнете на удара, така ще налеете допълнително масло в огъня. Ситуацията вероятно ще се промени към по-добро, ако спрете да бързате и спорите. Умиротворението е това, от което всяка двойката има нужда.

На работното място ще постигнете резултати, които са много по-далеч от очакваното. Предстоят редица перспективи за израстване в кариерата ви. Отделете време да ги разгледате внимателно. Използвайте инстинктите си, те са ваши съюзници, които ще ви помогнат да постигнете така желаният от вас напредък.

В случай, че подходите предпазливо и разумно към финансовите въпроси, ще успеете да компенсирате  разточителните разходи направени в близкото минало. Бъдете скромни в желанията си, задоволявайки се и с най-малките печалби. Спестеното днес ще бъде допълнителен бонус към финансовата реколта, която с нетърпение очаквате да стане факт в най-скоро време.

Телец

Може да се усмихнете, прогнозата е светла днес. Романтичното ви настроение се очаква да достигне високи нива. Може би това ви емоционално въодушевление да се окаже екзотичната подправка за удоволствие към интимният ви живот. Широк спектър от преживявания ви очакват днес. Готови ли сте да посрещнете дългоочакваните благодатни гости?

Взаимодействието, което имате с колегите е продуктивно. Вашата способност да работите в екип се приема с ентусиазъм от тези, с които споделяте работните си ангажименти. Вероятно ще осъзнаете, колко повече може да се постигне, когато обедините усилията си с останалите.

В случай, че все още не сте инвестирали в рекламата, днес е моментът да го направите. Тъй като финансовите облаги са единствено във ваша полза - ще можете да добавите повече пари към сметката си в най-близко бъдеще.  

Близнаци

Днес са възможни романтични срещи. Въпреки че нещата могат да отнемат време, поради известна обърканост от страна на партньорът ви. Бъдете така търпеливи в словата си, за да сте по убедителни и да не създадете основание за евентуални недоразумения. Вашата тактичност и любвеобилност вероятно ще върнат романтичното вдъхновение у любимата ви половинка.

Подхождате към проблемите по един способен и професионален начин, притежавате всички верни отговори и предлагате решения. Колегите ви търсят вашите съвети, защото ги смятат за важни, надеждни и полезни. Останете така отворени към всеки потърсил съвет, насърчение или мнение от вас. Помощта, която можете да дадете на другите днес, ще се възнагради утре.

Вероятно днес е най-доброто време да инвестирате в обитаем имот. За тази цел направете необходимите проучвания за някои апартаменти,  офиси или магазини. Независимо дали възнамерявате да закупите нещо малко или да инвестирате със замах, вероятно няма да претърпите загуби, дори ако харчите повече от обикновеното. Като цяло, вашите инвестиционни решения ще се окажат плодотворни.

Рак

Днес самотата е противопоказана за вас, особено след като сега сте изключително неустоими и привлекателни. Бъдете изцяло в компанията на своята любима половинка. Така ще вдъхнете увереност не само на вас, а и на двама ви. Успешното преминаване през тази криза ще има дълготраен ефект върху вас, а и не само.

Вашата работа се характеризира с несигурност и конфронтация. Поддържайте спокоен външен вид, избягвайте да влошавате проблемите си с евентуално прибързване. Често дори сериозни катастрофи свършват толкова бързо, колкото и възникват.

Бъдете внимателни днес! Може да изпитате неприятни последствия, ако направите голяма инвестиция или закупите сериозна придобивка.  Каквито и окуражителни съвети да ви дават, останете скептични и отделете известно време, за да проучите нещата, тъй като информацията може да се окаже фалшива.

Лъв

Искате да предприемете решителни действия, но се чувствате предпазливи и не искате да нарушавате любовният баланс. Резултатът от тези противоположни ефекти ще бъде доста интересен за връзката ви. Може да сте в настроение и да говорите много за любовните си изблици. Бъдете внимателни. Всичко това вероятно не би се понравило на вашият партньор.

Независимо от броя на работните ангажименти, които ще предприемете, в крайна сметка ще успеете да постигнете всички.  Давайте си кратки почивки от време на време. Това ще ви даде възможност да разгледате възможностите си и да подредите мислите си.

Планетите са разположени благоприятно и във ваша полза, може да очаквате добри финансови печалби днес. Ще бъдете доволни от финансовото си състояние. Продължете в този дух, за да генерирате повече парични средства.

Дева

Вятърът на промяната почуква на вратата ви. Връзката изглежда е станала много по-хладна. Емоционалните изблици ви карат да кажете неща, за които по-късно горчиво ще съжалявате. В случай, че процесът на отдалечаване един от друг се задълбочи, ще ви бъде много трудно да промените нещо. Не пренебрегвайте този неприятен знак, имате достатъчно време да премислите.

Не бъдете разсеяни от безсмислени начинания, бъдете търпеливи, фокусирайте се върху реалните работни дела, за да съживите предишният си успех. В противен случай има голяма вероятност да се окажете извън борда от работното си място.

Вероятно днес ще бъдете много практични, логични и аналитични по отношение на финансовите въпроси. Опитайте се да организирате вашите финанси по такъв начин, че нещата да вървят по вода. Въпреки леките катаклизми, ще успеете да излезете сухи от водата. Бъдете по-внимателни и обрани в харченето на парични средства, вземане и даването на заеми не е препоръчително особено днес.

Везни

Точно днес не трябва да забравяме, че нищо не може да бъде принудено особено в отношенията. Чувствата са като скачащи топчета и ако се сблъскат ще прехвърчат искри. Затова не си затваряйте очите пред реалността, и избягвайте разочарованията! По-добре се съсредоточете върху любимата си половинка, докажете своята преданост и обич.

Възможно е да се появи нова възможност за работа, постарайте се да не я пропуснете. На работното ви място нещата едва ли ще се променят, както се казва - Всичко ново е добре забравеното старо.

Планетите днес ще ви подкрепят в погасяването на всякакви дългове. Изплатете се първо на най-близките ви роднини. Не е време за инвестиране нито за покупки. Бъдете така добронамерени да погасите стари заеми, данъци и други парични задължения.

Скорпион

Възможно е да изпитате такова чувство, сякаш живеете с любимата си половинка в паралелни светове. Може би нямате обяснение, защо говорите едно, а партньорът ви разбира друго и обратно. Това макар и тихо раздразнение може да засегне любимият ви човек. Така че относно връзката ви може да се нарече взаимно недоразумение.

Умората е натежала като тежък грозд. На работното ви място ще цари хаос. По добре оставете всякакви планове за следващите дни, в противен случай може да зациклите и това да ви изнерви до краен предел.

Време е да се съсредоточите върху  своите финансови способности и да не се тревожите за слабостите си, допуснали парични загуби. Затова харчете и инвестирайте умерено!  Възможно е да получите неочаквано богатство от наследственото имущество или от стари инвестиции. Бъдете така разумни, да не вярвате на никой, който участва в каквато и да е била сделка свързана с вашите пари.

Стрелец

В момента преживявате застой в романтичния ви живот, за да можете да се съсредоточите по-добре върху други неща като работата и децата. Стремите се да отговорите на нуждите на всички и забравяте да се погрижите за себе си. Забавете темпото!

Имате високо мнение за себе си и работата, която вършите. Днес ще бъдете кисели и раздразнителни на работното ви място, но избягвайте влизането в конфликти. Примирете се с нещата такива, каквито са, а не такива, каквито ви се иска да бъдат. Изпълнявайте самоуверено задълженията си, без да се притеснявате какво се говори зад гърба ви.

Последното нещо за което ще мислите днес са финансите. Загубите, които сте претърпели в миналото от лоши инвестиции са ви направили доста предпазливи. Освободете се от предразсъдъците си, изплатете вноските по кредите си и изчакайте известно време преди да се впуснете в планове за нов проект.

Козирог

Скуката в любовният ви живот ви убива. От работа – вкъщи, виждате се за час преди да си легнете и дистанцията помежду ви все повече нараства. Отделяйте повече време за разговори и си определете един ден от седмицата, който да е посветен на излизане от домът ви и прекарване на повече романтични часове.

Свършете работата си за следващите два дни. Имате необходимият заряд и талант да го направите. Проблемите, пред които ще се изправите ще са по-сложни от обикновено и може да забавят завършването на проектите ви в срок.

Очаква ви труден ден във финансово отношение, затова бъдете изключително внимателни, за да не понесете загуби. Не приемайте съвети от ваши познати, които само лицемерничат и гледат само собствените си интереси.   

Водолей

Днес ще се стремите всичко да става по вашата система и по вашите правила. Бунтарският ви дух ще властва в личните ви отношения. Партньорът ви няма да е очарован от избухливото ви настроение. Бъдете честни и поискайте прошка за допуснатите грешки.

Днес най-вероятно шефовете ви няма да бъдат доволни от работата ви и ще получите конструктивна критика. По най-бързият начин си направете план за неотложната работа, за да промените неблагоприятната ситуация. Не се занимавайте със странични дейности през работното ви време.

По отношение на финансите може да имате някои неприятни преживявания и ще осъзнаете слабостите си като манията ви да пазарувате и почти всеки ден да се прибирате с някоя нова придобивка. Погрижете се за емоционалното си състояние и празнотата, която искате да запълните макар и с дребни покупки.

Риби

Отношенията ви с партньора ще бъдат напълно хармонични. Мечтите ви ще се слеят с реалността през този ден. Споделете желанията си и развихрете фантазията си, за да усетите магията на любовта през всеки един споделен миг.

Съвместната ви работа с колегите ви е от изключително значение. Помагайте си взаимно, за да приключите по-бързо възложените ви задачи. Работейки в екип ще постигнете неочаквано добри резултати.

Искате да си купите нещо за себе си? Излезте, обиколете магазините и се купете нещо пълноценно, шопинг терапията ще окаже благотворното си влияние. Звучи добре, нали? Денят е благоприятен и за инвестиране в нови проекти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.