Овен

Любовта и романтиката вероятно ще ангажират умът ви. Още днес е благоприятно за самотните да започнете активно да търсите романтичната си половинка. В случай, че сте в брак или любовна връзка ще бъдете изправени пред дилемата - дали да задържите тази връзка или да последва раздяла. И в двата случая днес се очакват големи промени в отношенията.

Налага се да осъзнаете важността от оставането на това работно място, на което сте сега. Работете усърдно, за да постигнете една заложена вашa цел - успехът не е далеч.

Вашата финансова позиция е стабилна днес. Може да поемате известен риск по отношение на търговията, при един добър и гъвкав подход ще реализирате апетитни печалби. Днес не е благоприятно да инвестирате в строителството.

Цитат на деня: „Там, където останалите спират, аз натискам газта.“

Телец

Най-вероятно партньорът ви ще изпитва остра нужда от вашата морална подкрепа. Не е необходимо да го утешавате, а да насърчите своята половинка с нови идеи или с примери от животът. Излезте навън, сменете атмосферата с една приятна среща с любими приятели.

Вероятно този ден предвещава да сте пренатоварени от работа. Проявете проницателност и не си играйте на главоблъсканица. Преценете, кой ангажимент търпи отлагане и кой е приоритетен. Не отлагайте деловите срещи, последните може да се окажат ползотворни - изпълнени със свежи идеи.

Ако днес планирате да направите резервация за бъдеща семейна почивка ще срещнете някои препятствия, които ще ви разколебаят. По-добре ще бъде да изчакате, ако искате благоприятен изход.

Цитат на деня: „Не безпокой този, който се е установил“

Близнаци

На вашият любим човек няма да му бъде лесно през този ден. Несъмнено това може да ви притесни, защото ситуацията, в която вероятно ще изпадне е повече от трудна. Объркани чувства ще обладаят главата ви. Вероятно половинката ви ще овладее този хаос. Може да се гордеете с това, дори да се опитате да вземете пример от заслужената победа.

Управлението ви на работното място е наистина впечатляващо и екипът ви съвсем заслужено ще ви се отплати. Вероятно днес ще сте някак по-различни, може би от други положителни емоции, противно на мислите за работа, които витаят около вас винаги. Препоръчително е да си почините, пламенните емоции също натоварват. Отделете при възможност час или два, да сте далеч от динамиката - сред природата например.

Финансовото положение е стабилно. Бъдете така добри, да не се стремите към опцията - бързи пари. Проверявайте обстойно  всички съмнителни сделки.  Позаинтересувайте се, какъв е индексът на пазара относно „жълтият метал“ за една тройунция. Вероятно ще спечелите от това, стига да сте гъвкави играчи.

Цитат на деня: „Мога да променям мнението си, но това е, защото израствам. Понякога за дни.“

Рак

Днес ще се наложи да бъдете особено внимателни и грижовни към партньора си. Вероятно се чувства ощетен от към ласки, докосване, нежни думи и всички приятни усещания, които са изключително важни за всяка една чувствителна личност. Предоставете на половинката си повече отколкото очаква, от това ще спечели само любовта.

Денят е доста благоприятен за всички начинания, свързани с работата. Поддържайте този курс на трудолюбивост! Някои колеги биха могли да проявят явната си завист, но и това няма да разколебае самочувствието ви. Онези от вас, които все още търсят работа, звездите препоръчват да проявят повече активност, а може би не са дооценили някои предложения от близкото минало.

През този ден не се очакват външни пречки, които биха блокирали усилията ви във финансов план. По-скоро иде реч за невъзможността ви да се мобилизирате достатъчно. Бъдете така внимателни да не си създадете сами проблеми.

Цитат на деня: „От всичко на света е най-добре да се запасиш с търпение.“

Лъв

Вашите планове да излезете с вашия скъп човек може да бъдат осуетени през този ден. Не винете партньорът си за отложеното събитие. В крайна сметка останете си у дома, гледайте любим филм или сериал, някое телевизионно шоу или прочетете книга. Ще се забавлявате еднакво добре.

Въпреки че напоследък може да сте имали трудности в работата ви, днес ще станете свидетели на положителни промени. Пречките ще бъдат премахнати и ще можете да се съсредоточите върху ангажиментите, които са наистина важни за вас. Използвайте това време да се възстановите от натрупаният стрес през последните няколко дни. Може да се появи някакъв малък проблем в края на работния ден, но няма да е нещо съществено, което би ви притеснило.

Ръководният принцип в сферата на финансите днес ще бъде преразпределение на парите за сметки. Непредвидените разходи в последните дни нарушават финансовото ви равновесие и ще трябва да прибегнете към спестяванията си, за платите най-неотложните сметки като фактура за телефон или интернет. За хората занимаващи се с инвестиции денят ще бъде успешен и ще намерят изгодни възможности.

Цитат на деня: „Защо ви е слънце, щом аз съм с вас?!“

Дева

Вероятно днес любимият ви човек ще се опита да ви направи приятна изненада. Може би тази изненада да се окаже в разрез с  вашите планове и  няма да бъде толкова приятна, колкото бихте искали. Въпреки това, по един или друг начин, такава инициатива трябва да бъде активно насърчавана. Уверете се, че днес може да отделите време за романтична среща с партньора ви. Онези, които са обвързани, ще се радват на семейно щастие и хармония.

Има индикации за срив в отношенията с колегите ви по време на работа. Ако има хора, които не могат да се примирят с мнението ви, бъдете сдържани в изказа си за момента. Покажете зрялост и ще бъдете уважавани.

Вие вероятно сте отделили фиксирана сума пари, от която се нуждаете. Бъдете разумни и нехарчете безразсъдно парите си. Звездите предупреждават - да контролирате своите екстравагантни навици, ако не искате да се забъркате във финансов миш-маш.

Цитат на деня: „Живейте си живота и ме оставете да си живея моя.“

Везни

Днес ще имате нужда от подкрепата на партньора си и той или тя с радост ще ви я предложат. Не се страхувайте да се облегнете на рамото на любимия си, тъй като ще бъдете възнаградени за положените от вас усилия. Ще ви обсипят с целувки от глава до пети. Това са плодовете на усилията ви за запазване на връзката ви и сега е ваш ред да получавате ласки и любов.

Днес ще се радвате на подкрепа и от колегите ви при вземане на важни решения. Ще се изненадате да разберете, че както подчинените ви, така и началниците ви са на ваша страна и може спокойно да продължите работата по проектите си както по-рано сте планирали. Репутацията ви на лидер нараства, така че използвайте този момент за прокарването на иновативна идея и по всяка вероятност ще постигнете успех.

Нещата във финансовото ви положение не  изглеждат добре. Възможно е да имате проблеми с данъчните служби. Затова се уверете, че всичките ви данъци за платени и нямате предишни задължения. Ще сте в състояние да предотвратите евентуални проблеми, стига не сте замесени в данъчни измами. Ако нямате какво да криете, то няма за какво да се притеснявате днес.

Цитат на деня: „Работата си е работа, но ако нямаш време за забавление, смени я.“

Скорпион

Проблемите и напрежението, което до скоро е било във връзката ви днес ще изчезне. Извинението ви ще бъде прието, така че не се страхувайте да кажете „Извинявай! Съжалявам!“. Продължете да общувате открито с партньора си и ще забележите, че отношенията ви се затоплят и нивото на стреса намалява. Продължете по този път на искрени разговори, за да запазите хармонията във връзката ви.

Днес ще бъдете особено продуктивни в офиса.  Поощрението, което очаквате може да дойде днес. Не се отчайвайте! Студентите е добре да залягат над учебниците, това упорито учене най-накрая ще се изплати с добра оценка в студентската ви книжка. Като цяло денят е добър за кариерата ви.

Планетите са на ваша страна, така че днес може да очаквате прилив на пари. Името, което сте изградили като добър специалист ще работи за вас и ще имате възможност за финансов пробив. Тези положителни промени ще бъдат добре дошли, за да забравите за пречките и разочарованията, които сте имали  напоследък в инвестиционната сфера.

Цитат на деня: „Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.“

Стрелец

Днес в света на романтиката сте в търсене на начини да вложите повече в отношенията си. Готови сте да се погрижите за партньора си по всякакъв начин, тъй като неговото щастие ще ви донесе много по-голямо удовлетворение. Ще забележите, че колкото повече правите за партньора си, толкова повече ще ви се отблагодарява. Този цикъл ще направи връзката ви много по-силна във времето.

Ако работата ви е свързана с модната индустрия, тогава може да откриете, че днес може да очаквате доходоносни перспективи. Творческите ви идеи ще бъдат високо оценени. Използвайте денят, за да намерите изгубен телефонен номер или имейл на бизнес партньор, който отдавна не сте виждали. Не пропускайте възможността за кариерно развитие под формата на конференция или семинар, на който ще бъдете изпратени от ръководството ви. Контактите от това събитие ще ви отворят нови врати в бъдеще.

Днес трябва да намалите загубите относно финансите. Не правете високорискови инвестиции днес, може да останете неприятно изненадани от големите загуби. Отложете плановете си за инвестиции за друг ден. Ще е добре да потърсите мнението на експерт в тази сфера. Бъдете консервативни при вземането на неизбежни инвестиционни решения. Тези трудности скоро ще отминат.

Цитат на деня: „Имам огромен потенциал! И един ден ще го разкрия!“

Козирог

Влиянието на планетите в любовния ви живот днес може да ви донесе изненада под формата на среща със стар приятел или партньор, който отново се връща в живота ви. Ще имате усещането, че времето през което сте били заедно сякаш е било вчера и спомените ви ще се върнат. Не се привързвайте отново към този човек, тъй като има вероятност отново да ви напусне и да си останете сами само със спомените.

Днес ще получите възможност за растеж в кариерното ви развитие. Професионализмът и способността ви за справяне със ситуации под напрежение ще бъдат много полезни на работното ви място. Имате необходимите умения за постигане на високи резултати, които вашият работодател изисква от вас. Очаквайте с течение на времето кариерата ви да се развие по начин, по който ще сте много доволни.

Звездите ви предупреждават, че ще имате проблеми във финансовия сектор днес. Неразбиране и липса на комуникация могат да доведат до загуби. Доверете се на собствените си инстинкти, защото вие най-добре знаете кои инвестиции са най-подходящите за вас. Винаги е добре да се вслушвате в съветите на другите, но бъдете критични, преди да се доверявате сляпо на всичко, което ви казват.

Цитат на деня: „Само аз се подмладявам с годините.“

Водолей

Днес се постарайте да се отпуснете малко и спрете да принуждавате партньора ви да се придържа към недостижимите ви стандарти за чистота в домът ви. Престанете да отдавате толкова голямо внимание на подреждането и чистенето. Много по-важно е вашият партньор да показва любовта си към вас, вместо да се стреми да бъде перфектен изпълнител на заповедите ви, чистейки всяка троха след себе си. Все пак няма идеални хора.

В случай, че наскоро сте сменили работата си, днес ще осъзнаете, че сте направили правилният избор. Не се притеснявайте, ако работата ви се струва трудна и е извън вашите компетенции и умения. Всяко начало е трудно, но бързо ще навлезете в спецификата на работата. Приемете това ново начинание като градивен елемент към професионалните ви цели.

Разположението на звездите ще ви предостави изгодна възможност за международна търговия и развитие на бизнеса ви на международния пазар. Възползвайте се от този благоприятен момент и се опитайте да разширите обхвата на вашия бизнес колкото се може повече. Най-важното нещо, което трябва да направите в момента е да продължите да поддържате високото качество на продукта ви, за да запазите настоящите си клиенти и да спечелите нови такива.

Цитат на деня: „За да станеш новатор, трябва първо да забравиш за традициите.“

Риби

Очаквайте малки трудности на романтичния фронт днес, тъй като партньорът ви може да отиде на кратко пътуване. Не се отчайвайте, тъй като това само ще засили връзката ви. Приемете ситуацията като благословия, тъй като ще осъзнаете колко много се обичате. Ще се убедите, че нещата не са същите, когато любимият ви не е около вас и ще изпитате искрено вълнение при срещата ви.

Днес може да помислите над идеята да се присъедините към семейния бизнес. Макар че в миналото може да сте били предпазливи и да сте отхвърляли тази възможност, днес най-накрая ще се съгласите да опитате да се включите в този бизнес. Можете да бъдете сигурни, че ако предприемете това действие сега и се присъедините към бизнеса на роднините си, ще сте доволни от решението си. Това е най-добрият избор, ако искате да направите нещо ново в живота си.

Като цяло денят ще е добър за финансите ви. Всички финансови транзакции ще доведат до значителна възвръщаемост. Ще видите, че приходите ви изпреварват разходите ви. Възползвайте се от ситуацията на финансов подем, ограничете ненужните разходи и спестете възможно най-много пари в този момент.

Цитат на деня: „Истинските хора се познават по състраданието, което изпитват към другите.“

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.