"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Пророчеството на планетите за 47-то народно събрание.

На 03.12.2021 година , в 9 часа би звънеца на 47-то Народно събрание. Депутатите за трети път тази година се явиха на поправка.  И за пореден път бяха избрани най-неподходящите дата и час.

Ден трети от декември бе подвластен на изключително напрегнато лунно затъмнение, което дава знак, че още през първия ден  на парламента ще стартира с напрежение. Към това в своя езотеричен анализ добавям и третата фаза на Луната (новолуние). Въпреки суеверието, че новолунието е носител на нещо ново и вдъхновяващо е добре, би следвало да се погледне и тъмната страна тази фаза.

По време на новолуние мотивите за всяка дейност, която се предприема, ще бъде обвита в голяма мистерия. Това е много магнетично време, изпълнено с възможности за спонтанни непланирани ситуации и действията, които възникват през този период, сиреч могат да доведат до голямо объркване. И определено ще се отрази при избора на новото правителство. Безразборните дейности на коалицията през този период, може да доведат до някои много неадекватни ситуации, които със сигурност ще се отразят в обозримо бъдеще.

Не очаквайте животът да е същият, какъвто е бил преди пандемията, в политически и икономически план, независимо, какво правителство ще се състави! Най-вероятно в парламента ще има периодични сътресения под една или друга форма до края на 2022 година.

Предстоящата година относно политиката и икономиката е разделена на два отделни периода - много благоприятно време през първата половина на годината и по-тревожна и изпълнена с напрегнати дни, дрязги, противоречия и подмяна на изпълнителната власт през  втората половина. В самото начало на втората половина ще настъпят „тихи“ брожения в  коалицията, оглавявана от  „Продължаваме промяната“. 

Юпитер и Нептун ще доминират почти през цялата година, те ще имат много силна енергия в Риби. Можем да очакваме много изненадващи неблагоприятни мерки в областта на здравеопазването.

През май Юпитер от неутралните води на Риби преминава към воюващият Овен и остава там до октомври 2022г. Очаквайте много големи пожари, причинявайки големи екологични и човешки загуби. Така че  двете страни следва да се съобразят с това предупреждение.

В началото на август, взаимоотношенията между законодатели и правителство ще ескалират и навлизаме в тъмния обрат. Това ще се дължи на позиционирането на Марс през втората половина на годината, което води до негативизъм, кризи и протести. През това време може да се видят нови видове заболявания или по-нататъшни мутации на коронавирус.

Освен това Уран е в Телец от 2018 година и ще остане там до 26 април 2026 г. Това събитие се случва на всеки 84 години. От гледна точка на сидеричната астрология, този период ще стане неудържим относно здравеопазването. Не се очертават удачни мерки за овладяване на заболяванията от страна на правителство и парламент. Това е едната тъмна страна, другата предупреждава, че скокът на цените много трудно ще бъде овладян, а това ще влоши икономиката и потреблението.

Според моите анализи, изпитът ще продължи до година, година и половина, въпреки добрите намерения на едни или други политически партии и кабинет. На местните избори ще се потвърди звездното пророчество, че всъщност се въртим в един и същи порочен кръг!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.