"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за - Най-опасните дни през 2022 година.

Вероятно ще изпитате негодувание от разкриването на най-опасните дни през 2022 година. Въпреки, че повечето от вас са наясно, че светът се променs, за жалост в негативен план. Новата 2022 година няма да е лесна и ще се сблъскате с много неочаквани горещи събития, които ще изненадат всички, ала бих си позволил да ви посъветвам, да бъдете изпълнени с търпение през цялата година.

Бих ви насърчил да се замислите, че има няколко неща, върху които трябва да се съсредоточите, а именно за най-опасните дни на 2022 година, която предопределена като година на остри конфликти и прочие неблагоприятни събития.

 

12 април

На 12 април 2022 г., Юпитер и Нептун ще бъдат в съвпад и експертът по астрономия Абир Фуад споделя: „Страните на двете планети очертават експанзия и в този период няма да има граници за алчността или желанията, и това може да е изключително тревожно, и в глобален мащаб може да се прибягва до използването на груба сила спрямо човечеството на международно ниво, това ще доведе до състояние на хаос и наличие на чувство на страх сред много хора и недоверие сред хората.” Според мен вероятно, това ще бъде основата на чутовни рестрикции, свързани с така наречената пандемия или последствията от нея.

30 април

През този ден ще настъпи частично слънчево затъмнение в знака на Телец, което съвпада с 29-ия празник Рамадан: „Този ​​ден ще бъде в ръцете на тъмните сили - някои държави ще имат голям късмет при налагането на частичен контрол, докато в други страни ще има драстични конфликти.“ 

16 май

На този ден настъпва пълно лунно затъмнение и то на 25-ти градус на Скорпион: „Това затъмнение води до разкриването на някои тайни на ниво власт имащи в доста държави и ще бъде в разкриване на интриги или опити за покушение, и въпреки че известно е, че затъмнението не е розово събитие,  по това време ще има малко по-добро световно управление. Датата е сакрална и важна за лечение на болести и епидемии.“

1 август до 1 декември

Експертите в астрологичната област продължават с  предупрежденията си за най-опасните дни на новата година, а именно, че от началото на август до първи декември ще има съвпад между планетите Марс и Уран, като в същото време дисонансът все още съществува с планетата Сатурн, това е най-опасния период за човечеството през 2022 година, в здравословен и икономически аспекти. Тихо и подмолно човечеството ще бъде принуждавано към безмълвно подчинение.

25 октомври

Според експертите по астрономите на 25 октомври ще станем свидетели на частично затъмнение при 2 градуса в Скорпион: „Повечето от съзвездията ще бъдат засегнати, но най-засегнати са Телец, Скорпион, Лъв и Водолей и може да започне да се появява епидемия в добитъка и смъртта на много хора."

8 ноември

В този ден ще настъпи лунно затъмнение при 16 градуса в Телец и кризите ще бъдат по-остри в много страни.

20 ноември

Скритото послание ще се разкрие за известно време и предупреждава, че на този ден човечеството ще стане свидетел на опасна астрономическа арена, тъй като Марс, планетата на войната, ще бъде ретроградна и ще доведе до астрономическа битка с Нептун. „Това събитие ще бъде време на объркване, дисперсия или хаос, както и силно изявена нервност. Неудовлетвореността и желанието за бягство от реалния свят ще се увеличават.  

 „Ако се запасиш с търпение и проявиш старание, то засетите семена на знанието непременно ще дадат добра реколта. Корените на учението са горчиви, но плодовете - сладки. Впечатлен съм от важността на действието. Знаенето не е достатъчно, трябва да го прилагаме. Готовността не е достатъчна, трябва да го направим. О, смъртни, време е да прогледнете!“- Леонардо да Винчи.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa