„Гласувах за Пловдив на нашите деца, такъв, какъвто искаме да бъде - най-добрият град за живеене в България. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Той дойде точно в 10 ч. в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ заедно със семейството си – съпругата си Меглена, дъщерите си Мария и Рая.

„Гласувах за по-доброто на Пловдив. С високи доходи, с чист въздух, с възрастни хора, за които се мисли. И не на последно място за град с управление, обърнато с лице към хората, управление с разбиране на проблемите им. Гласувах за Пловдив в Европа. Ние сме Европейска столица на културата, нека си останем такава и за в бъдеще”, допълни Здравко Димитров.

Кандидатът на ГЕРБ подчерта, че изборите са един ден, а хората остават да живеят тук и след това трябва да могат да се гледат в очите. „Ние се познаваме, знаем кой какво може. За съжаление някои злоупотребяват с обещания, които няма как да бъдат изпълнени, но пловдивчани са мъдри хора, знаят как да гласуват”, коментира още Здравко Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!