Откритата сцена „Ядрото“ в квартала на творческите индустрии в Пловдив тази вечер се разтресе от гласовете на емблематичните музиканти от група ЕКС - Ерол Ибрахимов, Светльо Витков и Кольо Гилъна.

Тримата изпълниха заедно големите хитове на „Уикеда”, „Хиподил” и „Контрол” – техните екс банди, с което официално поставиха началото на изборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски” в Пловдив. Култовата формация изпълни едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана”.

И за да бъде картината още по-пълна и цветна, всеки от тях пя и в песните на другите, което докара меломаните до екстаз. Ефектните изпълнители поздравиха всички присъстващи с началото на изборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски” и пожелаха на кандидата за кмет на Пловдив съюза Георги Колев и подкрепените от формацията районни кметове – Илиян Велков за район „Южен”, Иван Запрянов за „Западен”, Илия Матаков за „Източен” и Борис Вълев за „Северен”, успех на изборите. 

Купонът продължи до късно, а пловдивчани - освен че се забавляваха истински, се запознаха и с кандидатите, разговаряха с тях, задаваха им въпроси. За кандидат-кметовете беше особено полезно да чуят какви предложения имат техните съграждани за това какво трябва да се промени в Пловдив. Защото... сега е времето за това.

Тази вечер „Ядрото“ на Капана илюстрира по атрактивен начин ядрото на един жив, дишащ организъм - ЗС „Александър Стамболийски”, хората, които казват: Сега е времето!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!