Приятелски прегръдки… Премиерът Бойко Борисов изпи сутрешното си кафе с любимия актьор на поколения българи – Силвестър Сталоун, познат по света с ролите си на Рамбо и Роки.

След умилителните усмивки на двамата, министър-председателят ни извади от джоба си смартфон и показа на Сталоун една снимка с репликата: Тук съм още mayor (кмет – бел.ред.)

Американският актьор я погледна и се засмя, а Борисов на мига го попита: Харесва ли ти България?

Сталоун му отвърна, че е възхитен от природата ни, но пък се оплака от студената ни зима.

"Така е, но пък правим световни първенства по ски, имаме страхотни зимни курорти - Банско, Пампорово", контрира го на мига Борисов и продължи: "Искам да ти благодаря за добрите думи в България, които споделяш в интернет".

Премиерът поиска и България да се прочуе като известна кинодестинация, както е станало с Хърватия и снимкита там на "Игра на тронове".

Силвестър Сталоун пристигна миналата седмица у нас, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: "Рамбо V: Последна кръв".

Актьорът, който е продуцент и сценарист на филма, дойде в България в края на септември миналата година и остана повече от месец, но сега е недоволен от някои кадри и ще ги заснеме повторно.

Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи само във филмовия център в "Бояна".