"Хората обичат да гласуват за мечти", заяви депутатът от ГЕРБ Любо Дилов-син по Нова тв. "Хората забравят, че трудното идва. Защото бюджетът, който изпълняваме в момента и е крайно неумен е на Кирил и Асен. 7 месеца държавата е в свободно падане. Защото инфлацията е над 15%, а не 6-7%", допълни той. "Затварят се предприятия. Ще ви дам един прием. С ремонта на язовирите. И ще има проблеми с два дни, не повече", каза още той.

"Президентът Румен Радев доста ярко поиска властта и цената ще я платим ние. Изчакайте една година. ГЕРБ е една истинска народняшка партия. И Бойко Борисов изпълва образа на Стамболов. 7 месеца го чегъртаха и ГЕРБ запази ядрото си. И няма лидерски проблем", допълни той.

"Правителството може да оцелее и дълго, но не заради нещо друго, а за трудните решения, които трябва да се вземат. Локдаун, защото той трябва да се въведе веднага, а Румен Радев не го направи заради изборите. И 16 дни сме първи по смъртност. На второ място е Македония. Някой да излезе да каже дали я търгуваме, за какво я търгуваме. И накрая идва токът. Защото битовите потребители са защитени до 1 януари", завърши той.