Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, това заяви във видео във Фейсбук съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Кирил Петков и Николай Денков публикуваха съвместно видео, а в пост към него написаха: "В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш."

Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията. В парламента "Продължаваме Промяната" ще се борят за "честно споделяне на благата", заяви още той.

"Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат", каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната".

"За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша", каза още Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме Промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

"Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България", каза още Николай Денков.