След месеци затишие относно бъдещето на политически проект на Кирил Петков и Асен Василев, двамата ще дадат основните на своята партия. Въпреки че все още никъде не е съобщено официално от ПП, утре – 15 април ще бъде учредена партията. За място двамата са избрали Пловдив, като в 17:00 часа в Панаира се очакват да се положат основите на ПП „Продължаваме промяната”.

На учредителното събрание ще бъде избран Национален, Изпълнителен и Контролен съвет на партията. Ще бъде приет устав, като се очаква партията да има двама съпредседатели - Кирил Петков и Асен Василев.

На места също ще бъдат избрани координатори. За Пловдив се очаква това да бъде депутатът Росен Костурков, който и сега изпълнява подобни функции.

Припомняме, че ПП се яви на изборите, като използва три партии в коалиция, която да носи името „Продължаваме промяната. Това бяха  "Волт", "Средна европейска класа" и "Политическо движение социалдемократи". Първата партия има два депутата, а вторите формации си разделят солидната партийна субсидия.