В истински празник се превърна футболния турнир, организиран от ПП ГЕРБ – Район „Източен“ Пловдив, на спортната площадка на бул.,,Цариградско шосе“49.

„Това е поредната и най-нова спортна площадка през този мандат, която възстановихме само преди месец. Обновихме оградата, реновирахме настилката, поставихме нови футболни врати, така че всички от квартала да имат ново място за спортни занимания“, посочи кандидатът на ПП ГЕРБ  за район „Източен“ за втори мандат Николай Чунчуков.

Старт на турнира дадоха  легендарния пловдивски футболист и заместник-кмет  на община Пловдив Петър Зехтински и кандидатът за общински съветник от листата на партията и популярен български футболен съдия Атанас Узунов, който беше рефер на първия мач.

ПП ГЕРБ – Район „Източен“ се включи в турнира със собствен отбор. Кандидат-кметът Николай Чунчуков беше вратар, а на различни позиции играеха кандидатите за общински съветници Иван Стоянов, инж.Златин Велев, Спартак Николов, Емил Русинов и Пенчо Малинов.

Като голмайстор на отбора се отличи Директорът на ОП,,Организация и контрол на транспорта“ Васил Павлов.

Освен десетките млади хора, сред присъстващите на турнира бяха всички кандидати за общински съветници от ГЕРБ, а Ели Дачева и Христина Кашилска връчиха купите на победителите.

Кандидат-кметът за Източен Николай Чунчуков увери всички присъстващи, че и през следващия мандат възстановяването и изграждането на нови спортни, фитнес и детски площадки в района ще продължи. За да се случи това, той  призова гражданите да гласуват с №3 в трите бюлетини на 25 октомври – за кмет на Пловдив инж.Иван Тотев, за районен кмет и за общински съветници.