Читател на Trafficnews.bg се опитва да намери дом на едно кученце. Естествено, изхвърлено. Мъжът го е намерил на слизане от хижа "Здравец" на пътя. Гледката е била покъртителна - мъничето лежало върху братчето си, опитвайки се да го стопли, но то вече било умряло от студа...

Това ни разказа нашият читател, който е прибрал кученцето и веднага го е завел на ветеринар. Там то е прегледано, а докторът установил, че е на около 30 - 40 дни.

"Понеже аз имам 2 кучета и котка и няма как да го взема, отидох в приюта за кучета, но оттам ме отпратиха с думите, че няма къде да бъде настанено", пише читателят ни. "Взех го все пак вкъщи, докато му намеря стопанин, който да се грижи за него, по точно нея. Та въпросът ми е ако и вие можете да помогнете по някакъв начин, ще съм благодарен. За породата не знам каква е..."

Накрая пловдивчанинът заключава: Все пак по Коледа стават и чудеса... 

Да се опитаме да помогнем на чудото да се случи и това малко същество да намери своя дом! Ако искате да подарите на детето си или да направите на себе си новогодишен подарък, обадете ни се или ни пишете във Фейсбук или на редакционната поща: redaktor@trafficnews.bg

Обновена в 18,30 часа: Само час след като публикувахме статията, в редакцията се обадиха няколко пловдивчани, които пожелаха да осиновят кученцето. Един от тях ще бъде новият му стопанин. Благодарим ви, читатели на TrafficNews.bg!

TrafficNews.bg