Уважаеми пловдивчани,

В последния ден на предизборната кампания отправям към Вас своето искрено послание: Моля, излезте и гласувайте на балотажа в неделя. Ще отнеме само 3 минути, но тези 3 три минути ще предопределят бъдещето на Пловдив за следващите години.

Предстои ни на най-значимото историческо събитие в новата история на нашия вечен и красив град – Европейска столица на културата 2019. Усилията, които трябва да бъдат положени за издигане на авторитета на Пловдив, трябва да обединят всички пловдивчани за общата кауза.

В последните дни получихме подкрепа от всички дясно-центристки формации и протегнахме ръка към граждани, организации, бизнес. С добрите идеи заедно можем да продължим да променяме и развиваме нашия град. Имаме необходимата подкрепа от правителството и от Европа и с тази подкрепа ще направим така, че Пловдив да бъде горда Европейска столица на културата; ще реализираме важни проекти, които да подобрят и улеснят живота на пловдивчани.

Всичко това не може да се случи, ако нямаме Вашата подкрепа. За това отново Ви призовавам: Моля, излезте, гласувайте с № 3 в бюлетината и направете Вашия цивилизован избор за бъдещето, което нашият град заслужава.

С уважение,

инж. Иван Тотев

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg