"Към днешна дата мога да кажа, че съм добре. Първите симптоми, които се появиха при мен не се различаваха от общоизвестните. Започнах с висока температура и суха кашлица. Лекуваха ме като всички останали в лечебните заведение, заразени с COVID-19. Още след първите процедури на 3-4 ден почувствах подобрение. Близките, които са до мен също са в добро състояние" - това заяви в ефира на БТВ депутатът Хасан Адемов, който вчера бе изписан от болницата след лечение на коронавирус. 

Както вече съобщихме, той си е вкъщи, след двуседмичен престой в болница. 

Хасан Адемов споделя още, че съпругата му, която също е с положителен тест, няма никакви оплаквания към момента е в режим на 14-дневна карантина. Депутатът споделя още, че през последните 14 дни не е бил в народното събрание и е нямал допир до колегите си там. 

"Не знам от къде съм се заразил с COVID-19 и предполагам на всеки, който преминава през това не му е ясно. В рамките на 2 седмици се опитах да проследя къде съм бил и нямам представа къде се е случила тази заразя. Благодаря на всички санитари и лекари към ВМА за грижите, които положиха. Повярвайте, там нещата са изключително сериозни и напрегнати. Екипи се сменят през няколко дена и оказват денонощна помощ на пациентите."

Депутатът призова всички да останат в домовете си по време на празниците, за да не се разпространява заразата.

Депутатът Хасан Адемов пребори COVID-19, изписаха го от болницатаВ момента народният представител е под карантина в дома си