Изграждане на нови паркоместа и паркинги. Това е един от основните приоритети на „Густо ми е, Велков” за различните квартали на територията на район „Южен”. 

„Необходимо е  проектиране и строеж на многоетажни паркинги в района, както и строг контрол при издаването на разрешителните за строеж. Ще заложа задължително условие за осигуряването на минимум 100% паркоместа за живущите”, коментира кандидатът за кмет на район „Южен” Илиян Велков.

Той е категоричен, че трябва да се спре с всички опити да бъде заобикалян законът при издаването на разрешителни за строеж.

„В последните 14 години, в които работя като журналист, съм доказал моята непоносимост към нередностите и желанието ми да се боря с тях. Отговорен и честен съм, което не се харесва на тези, които се опитват да заобиколят правилата. Заставал съм винаги на страната на хората и продължавам да го правя”, коментира Илиян Велков.

Той има намерение да осигури достатъчно паркоместа до сградата на НАП на ул. „Скопие” – за клиенти, служители и живущи в района. Друг приоритет е осигуряване на допълнителни паркоместа в районите на бул. „Македония”, Първо районно управление и администрацията на район „Южен”, както и обособяване на нови места за паркиране в района на Събота пазара и около 7-мо ДКЦ.

„Необходимо е да работим активно за обособяване на паркинги около жилищата на хората в „Южен”. Това е проблем номер 1, който поставят хората при срещите си с мен”, обясни кандидатът за кмет на район „Южен”.

Неговото желание е да постави ред в организацията на движението в квартала. Да се проверят еднопосочните улици в района и да се създаде план за движение. Да се обособят паркоместа от едната страна на еднопосочните улици и нормален достъп на жителите до гаражите и имотите им.

Подкрепете независимата кандидатура на Илиян Велков с номер 49 в интегралната бюлетина!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!