„Над 15 милиона лева са привлечените средства в социалната сфера по различни проекти", заяви кандидатът за кмет на район „Централен" и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков. Това са реализирани проекти, които подпомагат най-уязвимите обществени групи в Пловдив. „За последните четири години броят на социалните услуги, които се финансират от бюджета на Oбщината са нарастнали почти двойно", допълни мениджърът в социалната сфера и кандидат за общински съветник под номер 16 Веселина Ботева.

Своята благодарност за свършената от двамата кандидати на коалиция "Кауза Пловдив" работа изказаха родители на деца със сериозни здравословни проблеми. „Това са всеотдайни хора, които работят с душа и сърце и се интересуват от нашите деца. Доказани професионалисти с качества и възможности", заявиха членове на сдружението "Различни, но равни".

„Арттерапията е един от реализираните проекти, който помага изключително много на деца с увреждания", заяви  кандидатът за общински съветник под номер 7 в листата на коалиция "Кауза Пловдив" и учредител на фондация "Арт Трак" Георги Иванов - Жорж Трак. В последния проект на фондацията зрително затруднени лица се обучават по керамика, грънчарство и мозаистика. Изработените произведения на изкуството са били представени в Народното събрание и в Брюксел.

„Имаме амбицията да изградим многофункционални спортни зони като тази на Младежкия център на Гребната база до спортните зали „Колодрума"и „Дунав", съобщи водачът на листата за общински съветници и кандидат за кмет на район „Централен" на коалиция „Кауза Пловдив" Георги Титюков. По отношение на зелената система той припомни, че е реконструирана Цар Симеоновата градина, наскоро започна изграждането на парк от 7 декара на улица „Богомил". На пролет е предвиден старт на реконструкцията на Дондуковата градина. През изминалата година, когато Георги Титюков бе кмет на район „Централен", са преасфалтирани 18 улици, изградени са тротоари на над 50 и са извършени няколко акции по залесяване в района.

Коалиция „Кауза Пловдив" участва в местните избори на 25 октомври с две листи - за общински съветници и районни кметове с номер 6 в интегралната бюлетина.

Още новини четете ТУК