„Наградихме победителите! На този ден, повече от всякога, трябва да си спомним, че България има нужда от борбен дух. Имаме нужда от своите победители!“, сподели Галин Дурев, кандидат за народен представител от  БСП за България по време на традиционния Турнир по тенис на маса за аматьори, провеждащ се в град Сопот.  За пета поредна година социалистите в общината организират тенис турнир  по случай Националния празник 3-ти март.

"Когато стартирахме преди пет години в надпреварата се включиха само жители на града, в последствие се запалиха и състезатели от близките общини и от цяла област Пловдив. Така турнирът си създаде име и съм уверен, че в близките години неговото провеждане ще увлече още много млади хора, запалени по тениса",  разказва роденият в Сопот Галин Дурев.

Според организаторите Общинската организация на БСП Сопот, самият факт, че участниците всяка година се увеличават е доказателство, че основната мисия - младите хора да спортуват заради състезанието, заради удоволствието, за да се усъвършенстват, за да развият умения  и разбира се да срещат нови приятели и да се забавляват е изпълнена.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!