5 общински съветници и 5 кмета с бюлетина 55 „Власт за хората!“, това ще е официалното лого на ДПС за изборите на 27 октомври, стана ясно на представянето на пловдивската им листа за общински съветници, на кандидата за кмет на града и номинираните за районни кметове, което се състоя в петък вечерта в хотел „Тримонциум“.

Присъстваха над 400 активисти на партията. Официални гости бяха депутатът доц. д-р Джевдет Чакъров и областният председател на партията Юксел Расим.

„Приятели, този път истината е една – трябва да сме заедно, да не позволим никой да ни раздели, да попречим на всички, които се опитат да вземат гласовете ни в своя полза, без да ги интересува нашата съдба, когато минат изборите!“, призова общинският председател на ДПС Али Байрам.

Кандидатът за кмет на район „Източен“ Жана Папазова взриви залата, обявявайки неофициалния лозунг на ДПС под тепетата: „5 общински съветници и 5 кмета с бюлетина 55!“ Първите петима в листата са Али Байрам, Кямуран Асан, Тунай Хюсеинов, Ерол Садъков, Асен Методиев. За кмет на Пловдив е издигната кандидатурата на Милен Иванов. Освен Жана Папазова, кандидат кметове на райони са: Октай Чалъшкан – „Централен“, Мустафа Асанов – „Северен“, Есиме Фейзова - Исмаилова –„Южен“ и д-р Камелия Александрова – „Тракия“. Приветствие направиха доц. д-р Джевдет Чакъров и областният председател на ДПС Юксел Расим.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!