„Видях гузната физиономия на един мой министър.  Каквото и прави вече, двуличието му излезе наяве,  винаги в един момент всичко излиза наяве. Той само да се погледне в огледалото, пратих му гузната физиономия да се види. Всеки може да се оправдава и да казва всичко, оправданията се ненужни”, каза премиерът Бойко Борисов по повод Христо Иванов и скандала с разговора му с Димитър Ламбовски, свързан с Маджо.  Премиерът е на инспекция по АМ „Марица” заедно с зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков. Той също взе отношение по темата с Христо Иванов, като каза, че 5 пъти си е сменил тезата за разговора.

„Нанков, тежките решения е важно, докато ги вземеш, аз моите съм ги взел, важно е оттук нататък как и защо да си направя разчет. Винаги като имаш решения си наясно, другите да го мислят. Слушах ги другите, аз искам да вляза в парламента да съборя правителството, за да бъда силна опозиция. А кой ще доведеш, за да си силна опозиция? Не ти ли е мила държавата, опозиция на някой друг – всичко това ще спре(б.а. визира строителство на магистрали и пътища). Програма на политическа партия - да влезем в парламента, да вземем депутатските заплати, ама и аз тук съм им измислил нещо, ще им хареса „много”. Три пъти в седмицата да ходиш в парламента да се изказваш. А кой ще работи, кой ще взима тежките решения? Пак някой друг, а ние ще му намираме кусур”, продължи премиерът.

Христо Иванов след скандалния клип с разговора за Маджо: Говоря с много хора на протестите по различни темиЛидерът на „Да, България” бе заснет от собствения си лайф как говори с ексдепутата Димитър Ламбовски