В профила си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ каза, че "истинският баща на сглобката беше покойният Алексей Петров"

"Днес Петков каза - Пашата казал... ще си го съдят хората. 20-30 години не съм го и чул. Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един отбор. Толкова къса памет - истинският баща на сглобката беше покойният Петров. Той беше гарант пред мен за тези хора. Вместо да се разберат, той пак - кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен. И накрая - "ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка". Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщо - имаше един сериал - "Фалшификаторът от Черния кос "- те не се чувстват виновни за нищо - друг е виновен", коментира действията на бившите си партньори.

"Абе, кой квото направи, Бойко Борисов му виновен за всичко и накрая на изречението ще преговаряме с Бойко Борисов за нова сглобка", заяви лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ се пошегува като припомни думите на Йорданка Фандъкова, че "по-добър премиер от тебе няма". "Открийте разликите", призова той.

"Когато преговаряхме за правителство - бяхме само аз и Асен Василев и аз писах на лист, вярно, листът остана у него - той го потвърди че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор - в последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - потвърди публучно че Пеевски им е отстъпил. Опорката и е че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си. ".

"Аз скоро си мислех - като главен секретар най-известната фигура беше на главният секретар. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са приятели на истината".

По думите му "в момента ни управлява промяна и тя ни докара до това дередже. Не е ясно къде отиват парите, потъват някъде", категоричен беше Борисов по повод "осакатяването" финансиране от над 7млн. лева за ремонтирането на културен дом "Средец". От социалната мрежа Борисов изрази надежда, че общинските съветници ще променят това, предаде БНТ. 

Живко Коцев: Жената, която е била с Алексей Петров, описа убиецаСпоред него престъплението е било много добре обмислено

Телефонът на Алексей Петров бил с таен код, от ФБР опитват да го отключат

Божков: Нямам нищо общо с Алексей Петров, това е напълно безсмислена акцияВсе още няма официална информация за акцията

Коцев: Няма заподозрян нито извършител, нито поръчител за убийството на Алексей ПетровДве остават основните версии

Полицейската акция в София е свързана със срещи на Алексей Петров дни преди да бъде убитРазследващите са влезли в офисите на компанията Cyberone