„Не са коментирани абсолютни никакви имена на министри по време на разговорите и няма да бъдат коментирани, докато нямаме пълно съгласие по политиките“. Това заяви по време на посещението си в Пловдив Асен Василев от "Продължаваме промяната".

Първите на предсрочните изборите подчертаха, че дискусиите по политики започват във вторник и ще продължат цялата следваща седмица.

Изказването му идва като опровержение на новините в медиите днес, които заговориха за конкретни имена в все още несформирания кабинет на „Продължаваме промяната“.

Припомняме, че сайта OFFNews изнесе информация за представители на четирите партии, които в момента преговарят за коалиционно правителство с мандата на Продължи промяната, влизат в новия кабинет. Кирил Петков пък щял да бъде премиер в проекта за коалиционно правителство на ПП, БСП, ИТН и Демократична България.

Отречената от Петков и Василев информация за това кои бяха спряганите министри и за кои постове, прочетете тук:

Представители на четири партии в новия кабинет на Продължи промяната?Спрягат Христо Иванов за министър на правосъдието, Бойко Рашков и Николай Денков запазват постовете си