С официална церемония кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов откри обновената след ремонт, сграда на здравната служба в село Ягодово. Тържествения водосвет отслужи местният свещеник  отец Павел. Домакин на събитието беше кметът на селото Димитър Дишев. Присъстваха председателят на ОбС „Родопи“ Георги Цанков,  заместник-кметът Емилия Иванова, общинските съветници от Ягодово, представител на фирмата-изпълнител. Част от церемонията бяха и десетки граждани, дошли специално да благодаря на местната власт за новата придобивка.

„Имаме достатъчно амбиция и хъс за работа, защото нашата основна задача е да покажем, че община „Родопи“ и село Ягодово може да се променят. За един мандат може да се случат много неща. Но искам да ви уверя, че имаме визия за развитието на нашите населени места и в бъдеще“, каза пред хората кметът на общината Павел Михайлов и подчерта, че е изпълнил поредния ангажимент към местните жители, за да са спокойни, че има къде да потърсят и намерят здравни услуги. Сградата е изцяло санирана, с подменена дограма и частично ремонтиран покрив. Вложените средства са в размер на малко над 110 хиляди лева.

Като доказателство на думите си кметът Павел Михайлов обясни, че се проектира канализация на Ягодово за над 100 хиляди лева. Той припомни на хората, че вече се работи по изграждане на нова детска площадка в селото. Предстои асфалтиране на  улиците „Хан Аспарух“, „Стадиона“ и „Черно море“.

„Благодаря за доброто сътрудничество с кмета на селото и за активността на общинските съветници от село Ягодово“, коментира в заключение Михайлов и изрази надежда проектите, по които се работи в момента да бъдат реализирани.