В арт квартала на Пловдив ври и кипи от ангели. Стотици пловдивчани изпълниха Капана в „Нощта на ангелите”, за да помогнат на 34-годишния Ангел Краевски, диагностициран с остра миелоидна левкемия. В каузата се включи и Александър Георгиев, наричан българският Майкъл Джексън, който бе сред финалистите в предаването „Гласът на България”. Алекс се качи на откритата сцена Ядрото и забавлява присъстващите.   

Инициаторите на кампанията "Заедно за Ангел" са изработили десетки дарителски кутии, които са  разположени  на различни места по центъра. Всички посетители могат да си купят тениски, сувенири и бижута, изработени за каузата.  В края на вечерта пък заведения, ресторанти, театри и други търговски обекти, които са се включили в кампанията, ще отделят процент от оборотите си. Средствата ще бъдат насочени за лечението на младия пловдивчанин.

Припомняме, че са необходими 400 хиляди евро, с които в Германия ще му бъдат трансплантирани стволови клетки. В момента младият мъж започва втора химиотерапия. За по-бързото събиране на сумата за неговото лечение е разкрита каузата "Заедно за Ангел" в благотворителната платформа Helpkarma, където също всеки може да дари средства.