Съоръжения на детска площадка са счупени и по този начин застрашават здравето на децата. Мястото за игри се намира в парк „Ружа“ в район „Западен“, на едноименната улица в квартал "Христо Смирненски", зад храм „Св. Климент Охридски“. За това сигнализират читатели на TrafficNews и изпращат снимки. От тях се вижда, че едно от съоръженията е с изкъртен елемент, като при счупването са останали опасни елементи, които се нуждаят от спешно обезопасяване и ремонт, за да могат да се ползват от децата.

TrafficNews се свърза с кмета на район „Западен“, за да проверим започнати ли са със състоянието на съоръженията и дали са получавали сигнал, както и дали са предприети мерки. Пред репортер на медията ни Тони Стойчева сподели, че от нас разбира за казуса, но веднага ще предприеме всички необходими мерки детската площадка максимално бързо да бъде възстановена, а предти това - обезопасена за игра.

Тя благодари на читателите за сигнала, като апелира при констатирани нередности, гражданите да подават сигнали на имейла или телефона на кметството на района, за да може да се отработват своевременно и проблемите бързо да намират решение.