ОП „Младежки център Пловдив“ стартира четвъртото издание на стажантската си програма „Млад стажант: Младите (въз)действат“.

В рамките на следващите месеци младежите, които се включат ще се докоснат до света на неформалното образование и младежката работа; ще придобият умения за водене на дейности и организиране на събития и ще се превърнат в посланици на идеята за местно развитие и облагородяване на града и малките населени места.

„Млад стажант 4: Младите (въз)действат“ дава пространство за изява, творчество и споделеност. Участниците ще се включат в обученията, посветени на въздействието на младия човек върху заобикалящата го среда. Образователната програма започва на 5 февруари от 10:00 ч. в платформата Zoom. Участието е напълно безплатно, нужно е само да попълните следната регистрационна форма: https://rb.gy/uall3v

Повече информация за събитието можете да видите на следния линк: https://www.facebook.com/events/883266595670128

Eто какво споделят участниците от последното издание на програмата:

„Включих се, защото исках да пробвам нещо различно. Така и стана, научих много неща. (...)“, Беше забавно и времето минава много бързо всеки път“, „Невероятен екип от водещи, невероятна обстановка и неописуеми емоции - това е малка част от нещата които изпитах и видях в програмата. Наистина страхотни!“.

Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.