Plovdiv Plaza Mall подкрепя и обича българското кино! През последните години българското кино и театър изживяват истински ренесанс. Plovdiv Plaza се гордее, че може да бъде част от него, като отваря широко вратите си за стойностните български продукции. Представяме ви една от тях Завръщане филм - Reunion the movie с режисьор Ники Илиев ! Очаквайте по кината от 14.02 прожекцията на филма, в който участват едни от най-касовите актьори, вложили сърце и душа в проекта: Александър Кадиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова, Клоуи Рахал и други. Няколко от най-ключовите сцени бяха заснети на територия на търговския център в основната му част с обекти, както и в новата офисна сграда!

Plovdiv Plaza Mall с атрактивни отстъпки в студените дни от зимата и безплатен паркинг!

Най-големият търговски център в Южна България те кани да се стоплиш през студените дни на повече от 36 000 кв.м. търговска площ, където ще откриеш намаления до -70%. Шопинг приключението ти може да продължи колкото ти решиш без ограничение във времето за паркиране с напълно безплатни над 1000 паркоместа.

На територия на мола, ще отриеш разнообразие от топли напитки, вкусни изкушения и много модни находки! А през целия месец февруари сме подготвили изненади за влюбените – много сладки награди, събития за деца, както и голямата изненада – дъжд от звезди пред ЛЕД екрана на 12.02 от 17 часа.

Най-добрите разказвачи на любовни приказки, ще се съберат в месеца на влюбените в Plovdiv Plaza Mall! Някой от най-ярките актьори и певци на българската сцена ще се включат в четенето на неповторимите разкази на Пощенска кутия за приказки и ще Ви изненадат със своя хумор, талант и присъствие на сцена. Заповядайте на 12.02 от 17 часа с вход свободен, за да се насладите на текстовете, поднесени специало за Вас от Вики Терзийска(Мастило), Димитър Калбуров, Мая Бежанска, Алек Алексиев, Гери Турийска, Петьо Петков - Шайбата и Силвия Петкова! Очакваме Ви пред LED екрана само два дни преди празника на влюбените! След събитието ще имате възможността да се снимате с любимите си звезди и да разберете повече информация от подготовката за събитието зад кулисите! Всички противоепидемични мерки ще бъдат спазени при провеждането на мероприятието.

Припомняме Ви, че на територия на търговския център е разположена мобилна лаборатория към болница „Света Каридад“, която извършва бързи тестове от 08:00 до 20:00 часа всеки ден. Търговският център продължава да раздава безплатни маски за всички посетители, които не разполагат с такива. Желаем Ви здраве и Ви очакваме за едно незабравимо шопинг приключение!