Влезна и само докато кажа: „Денис, ти не си прав, тя е права.“ И той, като дръпна масата и всичко върху мен. Това разказа пред GLasNews свекървата на пребитата жестоко млада майка от Пловдив.

"Точно докато се осъзная и полицията нахлу. Аз не знаех какво се случва, не знаех за какво го задържат. Аз знам, че я бие. Той ми се обади три дни преди това, но не знаех, че го задържат за това. Ти да посегнеш на жена си … Ако това зверство наистина по този начин е извършено, това не е нормално. Срамувам се, че съм родила идиот. Аз не съм родила идиот, той такъв стана. Няма мотив, с който да нападнеш жена. Можеш да кажеш: от тук чантата, багажа навънка, без да докосваш. Аз съм била малтретирана от бащата на Денис. Крушата не пада по далече от дървото", добави майката на Денис, съобщава GlasNews.

Бита с бокс, горена с цигара, прободена с отвертка! Така Денис издевателствал над жена сиМъжът бе изправен пред съда с шест обвинения, оставиха го в ареста

Както съобщихме, мъжът бе арестуван от пловдивските полицаи със съдействието на екипа ни в дома на майка му в Йоаким Груево.

Майката на задържания предупреди, че пускането му от ареста може да доведе до страшни последствия.

"Имайте предвид, че сега ако го пуснат, ще стане още по-голяма беля. Той няма какво да губи повече. Той загуби семейството си. Загуби жена си. Загуби детето си. Ще излезе и ще е като луд с картечница. Той е счупен, от тук нататък ако го пусне полицията, ще стане страшно.“, каза още жената.

Пловдивският окръжен съд постанови най-тежката мярка за 27-годишният мъж "задържане под стража". Стана ясно, че той има богато криминално минало. По данни на прокуратурата е осъждан 7 пъти като непълнолетен и пълнолетен- за кражби, хулиганство, разпространение на наркотични вещества, управление на МПС без книжка. Денис има и дело за побой над колега на съпругата му в Германия. От разпити на пострадалата пред съдия е станало ясно, че той системно разпространява и употребява различен вид наркотични вещества. Пред съда Денис отрече вината си.

Поредно брутално насилие върху жена от Пловдив, заключението- лека телесна повредаМъжът е бил задържан от пловдивските криминалисти

„Това, което той казва на разпита пред съдия и това, което той твърди са коренно различни версии“., обясни служебният защитник на задържания-адвокат Елеонора Николова.

Денис отрече вината си и в разговор по телефона, малко преди да бъде задържан.

„-Тя отдавна не е в Германия, не знам и какво се случва с нея и не ме интересува.

-Не ви интересува как се възстановява след такъв жесток побой?

-Ама защо си мислите, че аз съм го причинил този жесток побой? Не съм човека, който аз съм и нанесъл този побой…“

Денис е с повдигнати обвинения за 6 престъпления. Всяко от тях е тежко умишлено- отвличане, закана за убийство, средна телесна повреда при условие на домашно насилие, принуда, грабеж , противозаконно лишаване от свобода. Според прокуратурата, въпреки ранният етап от разследването има достатъчно доказателства, че той е извършил престъпленията, в които е обвинен.

„Хиляди пъти съм я съветвала: Аз ако съм на теб, ставам, взимам си детето и отивам при майка си. Страхувам се от него, вика … Какво ще и направи бе човек? Да ние сме в България, колко жени ги заровиха в куфари…Оставете ребрата, оставете! Това всичко минава. Психическото, то не минава, както на мен психиката ми е … Написах и го вчера, каквото и да стане, в съда ако трябва ще застана. Аз ще застана зад нея, не зад сина си. Как да отида утре на работа? Срамувам се.“, завършва майката на Денис.

Очаквайте подробности!