24-годишна жена от Пловдив разказа за брутален побой  от съпруга й. Тя е майка на двегодишно дете. Твърди, че съпругът й е стрелял по нея, удрял е с тръба, дупчил я с отвертка, а тормозът продължил близо три дни. Мъжът бе задържан от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа на GlasNews.bg.

Тя е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Не крие раните си, но крие своята самоличност.

„Не желаем, ако някой разбере за кое момиче става въпрос, да се публикуват нейни снимки. Ние си казваме истината, за да има справедливост…“, казват родителите й, които се свързаха с екипа ни.

Те не искат да дават гласност на случилото се с дъщеря им до момента, в който виждат констатацията на съдебния медик, който определя състоянието й като лека телесна повреда.

„Значи трябва човек да умре. Да се случи най-лошото, за да може да се пише, че повредата е или средна, или тежка“, казва майка й.

Колко леко е пострадала младата жена?

 „Съпругът ми употребяваше наркотици. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и снимки… Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала. И той тогава се ядоса още повече и започна да ме удря. За да може да се спре, да не ме удря, аз реших, да му казвам това, което той иска да чуе. И тогава изкара от багажника на колата една метална тръба. И извади пистолета и стреля срещу мен. И започна с адската злоба, с токати да ме удря в гръдния кош“, разказва младата майка.

„Бита, насинена, окото й надупчена с шило, с отвертка. А тук лекарят е писал лека телесна повреда. Много се радваме, че се прибра жива, защото вика: „Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме. Да ме изядат кучетата. Нямаше да ме докарат даже вкъщи с ковчег…“, споделят родителите й.

GlasNews разполага със записи, предоставени от приятели на съпруга на дъщеря им - 27-годишният Денис от Пловдив. Чува се как той отправя заплахи за убийство.

„Само искам едно да кажа: Ще направя убийство. Невиждано досега. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували. По принцип, за убийство е 20-30-години или до живот. Аз минавам под 20, защото си признавам вината. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър адвокат - 15 години. В най-лошия случай, с работа, предсрочно, на 10-та година съм вънка. За мен живота отново продължава, ама аз съм победил“ - думите са на Денис, а това са само малка част от записите.

Заключение: 

27-годишният Денис има богато криминално минало. Разговаряме с него по телефона малко преди да бъде задържан.

-Случвало ли се е и друг път да й посягате?

-Всичко, което се е случило в Германия, си остава в Германия, казва той.

Всичко по случая, очаквайте утре сутрин.

Следва продължение!