Инцидент с пешеходец станал преди минути в Пловдив, научи TrafficNews. Бетоновоз е прегазил човек на ул. „Димитър Талев“ в кв. „Кючук Париж“.

Очевидци разказват, че потърпевшият е жив, но е много тежко ранен. От предоставено до редакцията ни видео е видно как той лежи на земята. 

На място са два екипа на полицията, екип на Спешна помощ и пожарна. Кран ще повдигне бетоновоза, за да извади приклещения под него човек. 

Към момента няма официална информация как точно е станало произшествието. Инцидентът е настъпил в близост до пешеходна пътека, но не е ясно дали човекът е пресичал регламентирано. 

Обновено в 12:39ч.*

Около 12.10 ч. в полицията е съобщено за пътен инцидент на ул. "Димитър Талев" в Пловдив. По предварителни данни бетоновоз прегазил пешеходец на 63 години, който е транспортиран в болница. Предстои 42-годишният водач на тежкотоварната машина да бъде изпробван с техническосредство. Движението в участъка на катастрофата се регулира. Причините и обстоятелствата ще се изясняват.

Обновено в 13:59ч.*

Пробите за алкохол и наркотици на водача на бетоновоза са отрицателни, информират от пресцентъра на полицията в Пловдив.