Общински чадър пази хотела на д-р Невен Енчев в пловдивското село Белащица. Това твърдят в свой репортаж от тази вечер "Господари на ефира". Те показаха жителите на населеното място, които от известно време са подложени на истински тормоз. Те са оплакват от шум и мръсотия от хотела на д-р Невен Енчев.

Няма никакви резултати обаче от техните сигнали, ако се обадят на полицията, защото хотелът има разрешение да работи до 04:00 часа всяка сутрин от понеделник до петък. Разрешителното е издадено от кмета на Община "Родопи" Пламен Спасов, след положителни становища на Началника на Първо районно управление в Пловдив Петър Тодоров и кмета на селото Цветанка Читакова

"Чуваме дори, че д-р Енчев ще си построи каквото е решил, защото зад него стоят премиера Борисов, кметът на Родопи и главният архитект Атанас Недевски, който издава разрешителните за строежите, а проектант е именно неговия син", разказа една от живущите в селото. 

Оказва се, че и строежите не спират и това води до проблеми в околните имоти. Още по-смущаващ е фактът, че има общински чадър над хотела, от това обаче страдат жителите на Белащица. Каква е цялата схема на шуробаджанащината - вижте първата част от разследването на "Господари на ефира", излъчено по Нова телевизия: