Провали се първия търг за атрактивен семеен хотел в близост до Пловдив, след като никой не пожела да наддава за него при цена от над 1 милион лева. Неуспехът е довел до спад в цената на недвижимия имот и за него се търси нов собственик при първоначална стойност от 934 560 лв. /477 832евро/.

Припомняме, че преди месец частен съдебен изпълнител обяви на търг хотела в асеновградското село Червен. Той бе собственост на Емил и Величка Бакларови, които доскоро заедно са упражнявали хотелиерски бизнес. През февруари 2024г. обаче върху имота им бива наложена възбрана.

Имотът е апетитен, а състоянието му е съхранено. Общата му площ възлиза на 757 кв.м.. Самият хотел представлява монолитна триетажна сграда, на чието първо ниво се намират рецепция и ресторантска част. В същия терен са построени кухня, санитарен възел, сауна, фитнес зала.

Вторият етаж на зданието в оборудван няколко самостоятелни стаи, свързани през коридор и тераса с камина, покрита с дървена конструкция. Третият етаж има няколко изградени стаи за почиващи, както и голям апартамент, оборудван със самостоятелна кухня. Хотелът разполага с котелно помещение и гараж с топла връзка за 6 коли.

В двора има изграден открит басейн с джакузи, механа със зала за хранене и кухня с пещ, скара и чеверме.

Търгът е отворен за оферти на наддавачите от 30 април до 30-то число на следващия месец. В последния ден май се очаква в сградата на Районен съд – Асеновград да стане ясно дали хотел „Вили“ в Червен е откупен.

ЧСИ търгува със семеен хотел с ресторант близо до Пловдив, продава го за над 1 млн. лв.Зданието е собственост на Емил и Величка Бакларови