Вече 3 часа продължава огледът на местопроизшествието на пътя Пазарджик – Белово, от което ви предлагаме първа снимка.  Този следобед при пътен инцидент загинаха мъж и жена след зверски челен удар между лек автомобил "Мерцедес" и лек автомобил "Фолксваген".

Жертвите са били във фолксвагена, в който на задната седалка е имало дете, оцеляло по чудо без сериозни наранявания. Водачът на другия автомобил също е контактен и е транспортиран в болница.

Около 15.30ч. е получен сигнал за тежка катастрофа на пътя Пазарджик-Белово, на няколко километра преди Белово.

Челен удар между лек автомобил "Мерцедес" и лек автомобил "Фолксваген". Към мястото незабавно са изпратени екипи на "Пътна полиция", РУ-Септември, пожарната и спешна помощ.

В резултат на тежкия удар на място са загинали мъж и жена возещи се във Фолксваген-а, на задната седалка е имало дете, което е в добро общо състояние и е качето за транспортиране в МБАЛ-Пазарджик.

Водачът на другия автомобил е контактен и също се транспортира с линейка към областната болница. Движението се регулира от екипи на полицията. На мястото ще се извърши оглед. Водачите да шофират с повишено внимание.