Община „Родопи“ подарява на жителите и гостите на населените места безплатна театрална постановка.  Комедията „Женско царство“ ще гостува на 23 декември /петък/, от 18:00 часа  в залата на читалище „Съзнание-1873“. На сцената ще се качат популярните актьори Искра Радева, Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев и Ивайло Калоянчев.

Спектакълът на театър „Искри и сезони“ представя класическия текст  на Ст. Л. Костов с много хумор, танци и песни. „Женско царство“ е постановка за двете най-могъщи сили, които движат света – Любовта и Властта. Любовта, която ражда живота и осмисля съществуването ни и могъщата сила на властта- понякога непосилна за тези, които я притежават и често се променят под натиска й.

Елате с открито сърце и с усмивка на лице, смейте се с глас, пейте заедно с нас, радвайте се и ни гледайте сеира!“, канят публиката актьорите от театър „Искри и сезони“.

Община „Родопи“  подарява това изживяване на всички по случай настъпването на Светлите Рождественски празници. Входът е свободен!