Само за няколко дни бяха събрани нужните средства за 41-годишната Елена Христева от Асеновград. Жената, която е майка на две деца, страда от тежка сърдечна недостатъчност. Вписана е в листата чакащи за трансплантация. Дотогава обаче е нужно да ѝ бъде поставен CRT имплант, който да помогне сърдечната ѝ дейност.

За него жената трябва да заплати 11 500 лв. – сума, непосилна за семейството.

Елена отправи апел за помощ в социалните мрежи, който докосна съгражданите ѝ. В Асеновград веднага бяха поставени дарителски кутии, а много хора от малкия бизнес работиха благотворително. И сумата бе събрана.

„Искам да Ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ! Гордея се, че въпреки трудните времена, в които живеем, Вие отново показахте, че можем да бъдем един отбор, една сила, една надежда! Благодаря на администраторите на групите. Специални Благодарности на хората, които отделиха от Времето си и работиха благотворително за моята кауза! Бъдете живи, здрави и благословени РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИ ВАС!”, написа в социалната мрежа младата жена.

Майка на две деца от Асеновград чака трансплантация, нуждае се от помощта ниНа 41-годишната Елена Христева трябва да бъде поставен CRT имплант, който да помогне сърдечната дейност