Баща и син са били застреляни днес следобед в складова база на ул. "Борба", научи TrafficNews. 45-годишен мъж е влязъл с оръжие в склада, в който работели двамата и е стрелял по тях.  Бащата и сина са загинали на място. Жертвите са на възраст 51 и 32 години. 

Убиецът е задържан с оръжието на място. Районът е отцепен от полиция. 

Обновена към 18:20 часа:

Мъжът, убил баща и син в склад в пловдивския квартал "Гагарин", е изпразнил цял пълнител в тях. Предполагаемият извършител е бизнеспатрньор на по-младия мъж, съобщи Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. "Работим по различни версии за мотивите за престъплението, в основата вероятно са финансови отношения. Образувано е досъдебно производство по чл. 116. В момента се извършват огледи и разпити на свидетели, тъй като първите 24 часа от едно разследване са най- важните" заяви Попов. 

Директорът на полицията ст. комисар Йордан Рогачев заяви, че предполагемият убиец е задържан от автопатрул на Трето районно, а оръжието на престъплението е пистолет "Макаров". Арестуваният мъж не е криминално проявен, за разлика от починалите , които имат криминални прояви в досиетата. 

Ощо по случая в линковете: 

Съдружник на убитите баща и син е задържан за престъплението в ГагаринПолиция отведе арестувания мъж с белезници

Убиецът от Гагарин изпразнил цял пълнител в жертвите сиОкръжният прокурор Румен Попов и директорът на полицията ст. комисар Йордан Рогачев с първи официални подробности за двойното убийство в Пловдив

 

Кои са жертвите на бруталното престъпление четете ТУК!

Двойният убиец и жертвите му от Гагарин- братовчеди, приятели и съдружнициЕдната от жертвите е бивш полицай, разследван за наркотрафик в Пловдив

Очаквайте подробности.