Ограничителни мерки, наложени от правителството и карантината заради заразата от коронавирус, са причина един от най- посещаваните ресторанти "Елеа" в Пловдив да затвори врати, но това не означава, че постоянните му клиенти ще се лишат от вкусните средиземноморски ястия. Заведението бързо пренастрои начина си на работа и вече предлага доставка на храна по домовете. Поръчаната храна ще бъде получавана в рамките на 40-50 минути във всяка точка на града с кола на Traffic Taxi. 

Автомобилите на компанията са дезинфекцирани, а водачите на такситата задължително носят маски. 

Ресторантът разполага винаги с прясната риба.  Предлага разнообразни здравословни салати, паста, ризото, ароматна скара, месни ястия и предястия. Големите порции отдавна са запазена марка на заведението. За любителите на морски дарове има чудесни гаврос и сардела, миди соте, кръгчета крехки калмари със зелена чесно паста, скариди, октопод и всички любими на узо-ценителите салати и мезета.

Пълното меню на "Елеа" можете да намерите във ФБ страницата на ресторанта. Поръчка можете да направите на телефон 088 554 4051 в часовете между 10 до 23 часа.