20 супер хот е слот на българския разработчик на казино забавления EGT. Може да се каже, че заглавието вече е един от лидерите на пазара, що се отнася до ротативките с плодова тематика. Играта привлича вниманието на феновете с удобен и семпъл дизайн, който прави преживяването възможно най-приятно. Основното предимство на 20 супер хот обаче остава високата възвръщаемост за играчите, достигаща впечатляващите 95.79%. 

Както вече посочихме, плодчетата са основната тематика на Супер хот 20. Разработчиците на играта са избрали следните плодове: портокал, череша, лимон, диня, грозде, синя слива. Имаме и звезда, която играе ролята на скатер, докато щастливите седмици са уайлд символите. 

20 супер хот е самото доказателство, че семплото може да бъде красиво и ефективно. Тази игра не разполага с анимации като за холивудска продукция, но именно в нейната семплота се крие голямото ѝ очарование. Това не е нищо ново за компанията EGT, разбира се. Този софтуерен производител често залага на ретро визиите, като поне на този етап това носи успех на компанията. 

20 супер хот се играе с 20 печеливши линии, които не можете да променяте. Скатерите (звездите) предлагат най-високите печалби, поради което ви пожелаваме да ги виждате възможно най-често на екрана пред себе си. Три скатера умножават вашия залог по пет, а линия с четири скатера би могла да умножи залога ви с цели 20 единици. Най-приятното чувство е да видите пред себе си пет скатера, защото това означава умножение по 500 и спечелване на големия джакпот на играта. По същия начин допълнителни печалби ви носи и щастливата седмица, но по-скромни, разбира се - уайлд символите могат да умножат залога ви с максимум 50 единици. 

Една от най-големите атракции на 20 супер хот е бонус нивото, наречено мистъри рунд, което може да ви донесе атрактивна печалба. Самото ниво се отваря пред вас на случаен принцип, а пред себе си ще видите 12 карти, които са с лицата надолу. Ако успеете да разкриете три карти от една и съща боя, това ще ви позволи да приберете допълнителна печалба. Най-високата печалба тук се носи от карта с боя пика, следвана от купа, каро и спатия. 

Друг интересен компонент от 20 супер хот е възможността да удвоявате печалбата си след всяка победа. Тук трябва да отгатнете дали картата пред вас е с черна или червена боя. Успех ви носи удвояване на последната печалба, докато неуспехът ви връща на нулата.

В заключение можем да кажем, че 20 супер хот е автентична и класическа слот игра с плодове, разработена от българския производител EGT. Високата възвръщаемост и добрите печалби провокират играчите да се връщат отново и отново към играта, която определено има какво да предложи. Най-голямата тръпка определено е т.нар. мистъри рунд, където бихте могли да се доберете до атрактивен джакпот.