Черен "Рейндж Ровър" се е настанил върху едно от инвалидните места на паркинга на Ритейл Парк в сряда, в 10 часа сутринта. Паркингът е почти празен, но въпреки това собственикът на джипа е предпочел оцветения в синьо правоъгълник, видя репортер на TrafficNews.bg. Може би заради близостта му с ресторант „Хепи” или някой от съседните магазини.

Водачът на този ровър  явно живее с усещането, че е няколко стъпала над останалите „плебеи”, за които са предназначени стандартните места на паркинга. Видно от стикерите, които се виждат на предното стъкло, на него му е предоставена възможност да спира в района на Второ РУП на ул. „Волга”. Също така в долната част на обзорното стъкло се вижда друг пропуск – на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Проверка на TrafficNews.bg установи, че въпросният автомобил не е служебен и не се води на министерството. Собственикът му обаче вероятно се ползва с благоразположението на някой от ведомството, щом разполага с пропуски за трудно достъпните паркинги. Подобни нарушения обаче в никакъв случай не се отразяват добре на имиджа на Областната дирекция, тъй като гражданите, забелязвайки стикерите, вероятно ще решат, че колата е на МВР.

TrafficNews.bg