Цирково шапито вече е опънато в жилищен район Тракия до паркинга на голям хипермаркет. Под тепетата гостува Държавен цирк София. Спектаклите започват от днес и ще са всеки ден, без понеделник, от 18,30 часа. През почивните дни представления ще има и от 16 часа, съобщиха от управата на цирка за TNS.bg.

Нововъведения в законите, забраняващи участието и дресурата на диви животни, са обогатили програмата на бг цирка със същества като Дарт Вейдър и джедая Йода. Оказа се, че героите от Междузвездни войни играят в един цирк с анимационните любимци на децата – миньоните и Спонч Боб Квадратни гащи.

Всички филмови герои се разминават на манежа с кози, кучета и котки. В програмата с друсура са включени още камили и понита. Разбира се, че има и клоун. Той се казва Фери.

За затаяване на дъха у родителите ще бъдат демонстрирани акробатични номера. Участват звезди от Унгария, Русия, Молдова, Румъния и България.

Цените на билетите са 10 лева за деца и 15 лева за възрастни. Семеен билет за двама родители с дете до 7 години е 15 лева. Циркът ще остане под тепетата до 1 май.

Тук със специална програма трупата ще отбележи на 16 април Денят на цирка.

Още новини ТУК

TNS.bg