Петима са ранените при челния удар до мола с играчки в Пловдив. Животът на последния пострадал е вън от опасност, но човекът е с гръдно-коремна травма и предстои да му бъдат направени изследвания, съобщиха за TNS.bg от Университетската болница "Свети Георги", в която откараха всички пострадали от инцидента. 

По-тежко пострадал е спътникът на шофьора от жълтия автомобил, който е спял преди удара.

„Добре съм, добре съм, като се развикаха се стреснах и стегнах, това ме опази”,разказва пострадалият от реното. Той е ранен е в областта на главата, но е контактен.

Животът на ранените е вън от опасност.  

Както TNS.bg съобщи първи, до тук се стигна, след като челно се удариха две коли. Жълтият автомобил-рено се е движил от магистрала „Тракия” в посока Пловдив, а другият с марка голф в обратната посока. Заради внезапно спиране на трета кола, реното набива спирачки, водачът навлиза в насрещното движение и се удря в белия голф.

При инцидента са ранени общо петима души. Двете момчета, пътували в бялата кола, която от удара е излязла от пътя и двама спътници от първата. Линейка откара пострадалите в болница, които са с различни травми, но без опасност за живота.

„Този пред мен наби рязко спирачки, аз също спрях рязко, но колата ми занесе и навлезе в насрещното. Така се стигна до тази ситуация”, сподели шофьорът на жълтия автомобил пред репортер на TNS.bg. Водачът признава вината си.

Материалните щети са сериозни и при двата автомобила. От полицията призоваха водачите за разумно шофиране по време на празничните дни.

Ето и ВИДЕО от инцидента:

TNS.bg