Естрадните звезди като Панайот Панайотов, Петя Буюклиева, Любомир Киров, както и групите „Диана Експрес“ и „Трамвай №5“, ще огласят предизборната кампанията на БСП, докато ГЕРБ са заложили на младоците от „Х фактор“.
Победителят от последния сезон на музикалното риалити Славин Славчев и неговите подгласнички Михаела Маринова и Невена Пейкова ще пеят за ГЕРБ във Варна на 13 октомври. Освен на новите звезди, на концерта край морето ще бъдат още Любо Киров, “Дийп Зоун проджект”, ансамбъл “Българе” и трио “Тенори”.

Под червените знамена във Варна ще се вихрят Михаела Филева и танцьорите от ансамбъла на Нешка Робева. Оперният глас Калуди Калудов ще се извиси за приятелите и симпатизантите на АБВ във Варна, съобщи вестник "Телеграф". В предизборния концерт ще се включи и Николина Чакърдъкова.

Кандидатът на коалиция „Реформатори и Патриоти – Решението за Варна” Чавдар Трифонов открива кампанията си с концерт на Васил Найденов в зала 1 на Фестивалния и конгресен център в събота. Водещ на събитието ще бъде актьорът Симеон Лютаков.

С изпълнения на култовата поп група „Трамвай №5” БСП в Пловдив ще открие официално предизборната си кампания за местния вот. Причината е, че в Пловдив левицата ще е под номер 5 в бюлетината.

TrafficNews.bg