Време е за награди! Похапнете вкусните и здравословни фурми Queen`s Diamond и се включете в играта за чисто нов айфон XS. Преди една седмица стартира новата игра във фейсбук страницата на Сладко детство - „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”, и днес бе изтеглен и първият късметлия, който ще грабне седмичната награда – готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие.

Получихме десетки страхотни снимки с пакет фурми Queen`s Diamond от различни краища на страната. Благодарим на всички, които се включиха в седмичната.

И късметлията e Юлиана Иванчева. Честито! 

А за всички останали припомняме, че за да участвате в жребия за голямата ни награда –  айфон XS, е необходимо да изпратите като коментар под поста за играта атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond. Всички останали, които изпратят само коментар, в който са отбелязали човека, с който искат да се подсладят с фурми Queen`s Diamond участват само за седмична награда.

Името на спечелилия голямата награда айфон XS ще бъде изтеглено на 30 април 2019 година! А дотогава очакваме вашите снимки и коментари!

За да разберете как да се включите в надпреварата за чисто нов айфон XS прочетете статията „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”

Ето някои от снимките на участниците тази седмица: