Внимавайте какво правите и най-вече как се държите с таксиметраджията, който ви кара по задачи из града. Ако тръгнете да се заяждате, може да бъдете принудени да се съблечете голи и дори да се намажете по тялото или лицето с боя. Така поне наказват клиентите си водачи в руски град Нижни Тагил-област Свердловск, пише изданието breaking911.

Всъщност става дума за водача Иля Машенски. Та точно той качил едно клипче в YouTube, на което се вижда как се разправя с двама мъже, които му лазят по нервите. И накрая дори отказали да платят сметката. Та този Иля ги изкарал на една от улиците и със сила и ругатни ги накарал да се съблекат чисто голи.

"Хайде сега, пилета, ето ви тези две туби с боя. Почвате да се мацате. И да помните друг път как сте се е... ли с таксиметров шофьор. Никой не може да прецаква човека зад волана", казал Иля. Уплашените мъже почнали да мрънкат и да му се извиняват.

Примерът на мъжа мълниеносно се разпространил и други руски бакшиши почнали да го прилагат. На клип, качен пак в световната мрежа се вижда как млада жена е накарана да намаже лицето си с боя, предава блиц. Тя, за разлика от други, обаче не е принуждавана да се съблича. 

Въпреки стряскащите прояви на насилие руската полиция за момента казва, че няма да предприеме нищо. "Ако някой подаде писмено оплакване- тогава ще се задействаме", обясняват униформените. 

Говорител на компанията, в която работи Иля- Михаил Боварин дори го защитава: "Да не си мислите ,че е лесно да си таксист!? Качваме хора,които смятат, че могат да слязат и да не си платят- и дори заплашват колегите с насилие. Да стоим и чакаме без да си получим парите?! Не става така", казва Боварин в официално изявление.

TrafficNews.bg