Везни

Опитайте се да бъдете по-търпеливи и разбиращи към  семейството, приятелите и колегите си през целият месец. Необходимо е да видите нещата от тяхната гледна точка, за да насърчите хармонията и да избегнете конфликта. Избягвайте да ядете твърде много сладко и солена храна, за да избегнете здравословни усложнения. Въздържайте се от щедри покупки и услуги, за да не се окажете финансово изненадани в краят на този месец.

Скорпион

Този месец би могъл да ви донесе вътрешен мир и да насърчи хармонични отношения с любимите хора около вас. Този месец е благоприятен за отпуск и прекрасен за една удовлетворителна почивка. Рутинните ви финансови дела ще бъдат задоволителни, малко ще бъдат дните през които ще изпитате финансово затруднение. Тези от вас, които няма да ползват почивката си през юли, най-вероятно ще бъдат по-ефективни и продуктивни в работата си.

Стрелец

Може да се наложи да положите допълнителни усилия, за да постигнете това, което сте си поставили за цел да постигнете този месец. Месецът е подходящ за професионално усъвършенстване, а също така и здравословното ви състояние ще бъде гарантирано добро. Юпитер ви призовава да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на личните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към промяната на сътрудничество, приятелство и любовни взаимоотношения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.